Kanal D'nin gündüz kuşağı yarışması Gelinim Mutfakta'da 21 Ekim Perşembe günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 21 Ekim 2021 puan durumu ve haftalık puan durumu merakla bekleniyor. Gelinim Mutfakta 21 Ekim günün birincisi ve puan durumu haberimizin devamında sizlerle...

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

Songül Karlı'nın sunumuyla Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması 21 Ekim Perşembe günü yeni bölümüyle ekranlarda! Gelinim Mutfakta hayranları ve izleyicileri merakla 21 Ekim gününün puanlamasını araştırıyorlar. Gelinim Mutfakta'da 21 Ekim 2021 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 21 Ekim Gelinim Mutfakta puanlaması ve haftalık puan durumu haberimizin devamında sizlerle.

Gelinim Mutfakta 21 Ekim 2021 Puan Durumu

Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan, 21 Ekim Perşembe günüyle devam ediyor. Güzel sunucu Songül Karlı'nın sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da bu hafta ASLIHAN puanlamayı önde götürüyor. Ancak 21 Ekim Perşembe gününde en yüksek puanı alan yarışmacı haftalık puan sıralamasında da öne çıkabilir.

 Toplamda 17 Puan alan Aslıhan, 18 Ekim Pazartesi gününü birincilikle tamamladı. 18 Ekim Pazartesi gününde puan durumu; 17 Puan Aslıhan, 13 Puan Yaren, 12 Puan Yeşim ve 15 Puan Damla (-2 ceza puanı ile 13'e düştü) şeklinde belirlendi.

19 Ekim Salı günü ise Gelinim Mutfakta'da hiç olmayan şey oldu! 3 gelin de aynı puanın sahibi oldu ve kura çekimine gidildi. Günün birincisi kura sonucunda belirlendi! 7 puanla günün sonuncusu olan DAMLA dışarıda kalırken 17'şer puan alan ASLIHAN, YAREN VE YEŞİM arasında kura çekimi yapıldı. Kurayı Damla'nın kaynanası çekti. Kura çekimi sonucu bir önceki günün birincisi ASLIHAN şansıyla 19 Ekim Salı gününün birincisi olmayı başardı ve üst üste 2 kez çeyrek altının sahibi oldu.

20 Ekim Çarşamba günü 19 Puan alan Yaren günün birincisi olarak çeyrek altını cebine koydu. Damla 12, Aslıhan ve Yeşim ise 11'er puan aldılar.

Gelinim Mutfakta 21 Ekim 2021 Günün Birincisi Kim Oldu?

21 Ekim Perşembe günü yapılacak Oylama sonucu en çok puanı alan günün birincisi olarak çeyrek altının sahibi olurken haftalık puan tablosunda birinci olan da bilezikleri koluna takacak! 21 Ekim Perşembe gelinim mutfakta puanlamasına henüz geçilmedi. Gelinim Mutfakta 21 Ekim puan durumu belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.