Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı yarışması Gelinim Mutfakta'da 19 Ekim Salı günü kim kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta 19 Ekim puan durumu ve tablosu araştırılıyor. Günün birincisi haberimizde

Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2021 Salı günü puan durumu ve günün birincisi belli oldu! Kanal D ekranlarında gündüz kuşağının vazgeçilmez yarışması Gelinim Mutfakta, Demet Akalın'ın programdan ayrılmasıyla birlikte ünlü şarkıcı ve sunucu Songül Karlı'nın sunumuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir süre sunucusuz devam eden Gelinim Mutfakta'da bu hafta Songül Karlı ekranlarda yer alıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri şimdi büyük bir merakla 19 Ekim Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 19 Ekim Salı puan durumu sonucu günün birincisi kim oldu? Puan tablosu? Bugün çeyrek altını kim kazandı? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladılar.

Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan ve rekabet dolu anlar tüm hızıyla sürüyor! Yarışmaya yeni katılan Damla ve kayınvalidesi Nuray'ın puanlamaları dikkat çekiyor. 

Gelinim Mutfakta Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta'da bu haftanın ilk günü (18 Ekim Pazartesi) oluşan puan durumunda, ilk olarak yarışmanın yeni sunucusu Songül Karlı'nın puanlamaları ile başlamak gerekiyor. Songül Karlı ayağının tozuyla ilk 5 puanını ASLIHAN'a verdi. Karlı'nın puanlamasında; Damla 4 puan, Yaren 3 puan ve Yeşim ise 1 puan alabildi.

Kaynana Nuray Gülal: Yaren'e 5 Puan, Aslıhan'a 2 Puan, Yeşim'e 1 Puan ve Kendi Gelini Damla'ya da 1 puan verdi! Damla, kayınvalidesinden 1 puan aldıktan sonra adeta çıldırdı!

Kaynana Beyhan: Yaren'e 3 puan, Aslıhan'a 1 Puan, Kendi Gelini Yeşim'e 3 Puan ve Damla'ya 5 Puan verdi. 

Kaynana Filiz: Kendi Gelini Yaren'e 1 puan, Aslıhan'a 4 Puan, Yeşim'e 5 Puan ve Damla'ya 1 Puan verdi.

Kaynana nuray: Yaren'e 1 Puan, Kendi Gelini ASLIHAN'a 5 Puan, Yeşim'e 1 Puan ve Damla'ya 4 Puan verdi.

18 Ekim Pazartesi, haftanın ilk gününde Gelinim Mutfakta günün puan durumu ise; Yaren 13 Puan, Aslıhan 17 Puan, Yeşim 12 Puan, Damla 15 Puan (-2 ceza ile 13 puan) olarak belirlendi. Bu sonuçla birlikte 18 Ekim Pazartesi gününün birincisi ve çeyrek altının sahibi ASLIHAN ve kayınvalidesi Nuray Hanım oldular. Şimdi Gözler 19 Ekim Salı Gelinim Mutfakta puan durumu ile günün birincisine çevrildi.

Gelinim Mutfakta 19 Ekim Salı Puan Durumu 

ASLIHAN 17, YAREN 17, YEŞİM 17, DAMLA 7 PUAN OLDU! ÜÇ YARIŞMACI ARASINDA KURA ÇEKİLDİ!

GELİNİM MUTFAKTA'DA 19 EKİM SALI GÜNÜ BİRİNCİSİ BELLİ OLDU!

GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı

Bu sonuçlarla birlikte Gelinim Mutfakta 19 Ekim Salı gününün birincisi olan ve çeyrek altının sahibi olan isim YEŞİM, ASLIHAN VE YAREN arasından biri oldu. İlk defa 3 yarışmacının puanı da eşit oldu! Şimdi kura çekilecek.

Kura çekimini Nuray Gülal kaynana yaptı! Kura Çekimi ile birlikte günün ve çeyrek altının kazananı ASLIHAN oldu. ASLIHAN böylelikle hem dün hem de bugün 2 kez günün birincisi olarak toplamda 2 çeyrek altını cebine koydu.

Gelinim Mutfakta 19 Ekim Salı Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta 19 Ekim Salı günün birincisi henüz belli olmadı. Belli olduğunda sizlerle ilk biz, Sinehaber.com farkıyla paylaşacağız, lütfen sayfayı aralıklarla yenileyiniz.

Gelinim Mutfakta 782. Bölüm İzle