Fox Tv'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk bugün 3 Aralık 2021 Cuma günü neden yok? Fulya Öztürk ayrıldı mı? Fulya ile Umudun Olsun programını sunan Fulya Öztürk neden yok? Fulya ile Umudun Olsun programını bugün Fulya Öztürk yerine psikolog Esra Ezmeci sundu!

Fox Tv'De ekrana gelen gündüz kuşağı kayıp ve polisiye programı Fulya ile Umudun Olsun programının suncusu Fulya Öztürk bugün yayında yer almadı.

Ekran başına geçenler programda Fulya Öztürk yerine programın psikologu Esra Ezmeci'yi karşılarında gördü. Peki Fulya ile Umudun Olsun programını sunan Fulya Öztürk neden yoktu?

Fulya ile Umudun Olsun programını bugün kim sunuyor?

Bugün yayınlanan 3 Aralık 2021 Cuma tarihli Fulya ile Umudun Olsun programında sunucu Fulya Öztürk yer almadı. Programda Fulya Öztürk yerine psikolog Esra Ezmeci yer aldı.

Peki Fulya ile Umudun Olsun programını sunan Fulya Öztürk programdan ayrıldı mı? Fulya ile Umudun Olsun programını artık psikolog Esra Ezmeci mi sunacak?

Henüz net bir açıklama yapılmadı ancak Öztürk'ün rahatsızlandığı belirtildi. Haftaya Fulya ile Umudun Olsun programına sunucu Fulya Öztürk yeniden yer alacağı düşünülüyor.

Peki Fulya ile Umudun Olsun programını sunan Fulya Öztürk yerine gelen Esra Ezmeci kimdir?

ESRA EZMECİ KİMDİR

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumludur. 2003 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Halka İlişkiler bölümünden mezun oldu.

2011 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünde yeniden eğitim aldı. Bölümünü birincilikle bitirdi.

Haliç üniversiytesinde Klinik Psikoloji üzerine yüksek lisansa yaptı.

Adli Bilimler alanında doktora yaptı.

Psikoloji alanında kitapları bulunuyor.