Dünyaca ünlü Friends dizisinin Gunther'ı James Michael Tyler hayatını kaybetti. Peki ünlü oyuncu neden öldü?

Dünyanın en popüler yapımlardan biri olan ve 1994-2004 yılları arasında yayınlanan Friends dizisinde Gunther karakterini canlandıran oyuncu James Michael Tyler, 59 yaşında hayatını kaybetti.

James Michael Tyler'ın prostat kanseri nedeniyle öldüğü belilrlendi. Ünlü oyuncunun menajeri Tyler'ın pazar sabahı Los Angeles'taki evinde öldüğü açıkladı.

Ünlü oyuncunn menajeri açıklamasında, "Dünya onu Gunther olarak biliyor. Ancak Michael, onu tanıyanlar tarafından bir oyuncu, müzisyen, kanser farkındalığı mücadelecisi ve sevgi dolu bir eş olarak bilinir. Onunla bir kere tanıştıysanız ömürlük bir dost kazanırdınız" diyerek duygusal bir açıklama yaptı.

Friends Oyuncularını Üzüntülerini Dile Getirdi

Friends dizisinin Rachel'i Jennifer Aniston, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda rol arkadaşına veda etti. Aniston paylaşımında "Friends sen olmadan aynı olmazdı. Diziye ve hayatımıza getirdiğin tüm gülümsemeler için teşekkür ederim. Özleneceksin" diye yazdı.

Friends dizisinde ki Monica karakterini canlandıran Courteney Cox ise bir paylaşımında "Her gün odaya getirdiğin ve setteki herkese gösterdiğin minnettarlıkla seni tanıdığım için duyduğum minnettarlığın boyutu aynı" diyerek üzüntüsünü belli etti.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Ünlü oyuncu daha önce katıldığı bir programda 4. evre prostat kanseri olduğunu açıklamıştıi. Tyler, prostat kanseri teşhisinin 2018'de konduğunu açıklamış ve "Kanser, sonunda yüksek ihtimalle beni yenecek" demişti.

James Michael Tyler Kimdir?

Friends dizisindeki rolü ile tanınan James Michael Tyler dünyaca ünlü diğer diziler Scrubs, Sabrina the Teenage Witch gibi dizilerde de oynamıştı.