Fox Tv kanal yönetimi ilginç bir karara imza attı! Dün akşam temeli atılan karar onay aldı! Bundan böyle Ana haber Bülteni sürecek dizilerin başlama saati değişecek?

Fox Tv radikal kararlara imza atmayı sürdürüyor. Dün akşam Evlilik Hakkında Her Şey dizisi başlaması gereken saatte başlamamıştı. Nedeni belli oldu!

FOx Tv'de dün akşam saatler 20.00'ı gösterdiğinde Evlilik Hakkında Her Şey izleyicileri ekran başına geçmiş ancak 20.30'a kadar Ana Haber Bülteni ile karşılaşmıştı. Dün haberler uzadığı için dizinin geç ve özetsiz başladığını düşünen seyircilere açıklama geldi!

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Ülkemizde tamı tamına reklamı özeti vs ile 4 saat süren dizilere ilk düzenleme Fox Tv'den geldi! Eskiden akşam oldıuğunda 2 dizi izlediğimiz zamanlar geride kalmış artık 20.00'da başlayıp 00.00'a kadar süren tek dizilere maruz bırakılmıştık. Uzatulmaya çalışılan senaryolar hem dizileri kaliteleştirmiş seyirciye baygınlık geçirttirmiş hem de sektörü tekelleştirerek tek dizi yüksek kaşelere maruz bırakılmıştı. 

Fox Tv'den Tarihi Karar!

Fox Tv kanal yönetimi radikal karara imza attı. Fox Ana Haber bülteni bunda sonra saat 20.30'a kadar sürecek, diziler de 20.30'dan itibaren başlayacak. Yani bu demek oluyor ki özet yayınlanmayacak. Ama tabi bu kesin değil. Hala özeti yayınlayıp diziyi daha geçte başlatabilirler. Bunu göreceğiz.

Bakalım bu karar Fox Tv dizilerinin reytinglerine olumlu mu yoksa olumsuz mu yansıyacak? Dün akşam için pek olumlu yansıdığı söylenemez. Tabi bunda rakip kanalda yeni başlayan dizi olması da etken. Seyirci o saatte yeni bşalayan Destan dizisine odaklanarak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden uzaklaşmıştı.