Yeni sezon için geri sayım devam ederken kanallar, film şirketleri ve oyuncular arasındaki coşku dozajı da git gide artıyor.

Türkiye’nin en büyük TV kanallarından biri olan, Fox TV de savaştaki yerini oldukca iddialı yapımlarla alıyor.Fox TV yeni gösterim süreci için tanıtım filmi çekim hazırlıklarına başladı.

Yaz dizisi olarak başlamış olan Aşk Mantık İntikam ve uzun süreli dizi Yasak Elma bu sezonda devam edecek. Peki bu sezon  Fox TV’de hangi dizileri ilk defa izleyeceğiz? Gelin yakından bakalım:

Kanunsuz Topraklar

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrollerini paylaşmış olduğu Kanunsuz Topraklar, 1920’lı yıllarda geçen ve maden ocaklarındaki yaşamı anlatırken büyük bir aşk hikayesini de ekrana taşıyacak.

Yalancılar ve Mumları

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Mistresses (Metresler) isminde yabancı dizinin uyarlaması olan Yalancı ve Mumları için şimdiye kadar anlaşılan adlar oldukça etkili.  Ceren Moray, Feyyaz Duman, Elçin Sangu, İsmail Demirci, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar dizinin oyuncu kadrosunda yerlerini aldılar. Yalancılar ve Mumları dizisi, 30’lu yaştaki dört kadının hayatlarını ve kompleks ilişkilerini mevzu alıyor.

El Kızı

El Kızı dizisi, oyuncularından Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ı bir araya getiriyor, usta oyuncu Perihan Savaş’ı da  hayranları ile  buluşturuyor. Muğla’da çekilen dizi, Ezo isminde öksüz bir kadının trajik öyküsünü anlatıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey

Yapımı, MF Yapım tarafından  üstlenen dizide rol alan oyuncular  fazlaca iddialı. Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece Yazkan, Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü , Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk dizinin oyuncu ekibini oluşturuyor. Bir hukuk dizisi olan Evlilik Hakkında Her Şey’de,  ortadan kaybolan babalarının ortaya çıkmasıyla hayatları alt üst olan boşanma avukatı üç kız kardeşin öyküsünü ekrana taşıyacak.