Fox Tv tek tek final bileti kesti! Kanaldaki kötü strateji ve torpil kimi dizilere haksız final yaptırması yine tartışma yaratacak gibi duruyor!

Fox Tv'de final sezonu açıldı! Kanal ardı ardına final açıkladı! Ancak bu finallerin arasına bir dizi var ki adeta final için konulmuş!

Seyircilerin hedefinde yine Fox Tv olacak gibi görünüyor! Fabrikasyon gibi dizi çeken Fox Tv'de final sezonu açıldı! 4 dizi birden eline final biletini aldı! Her sezon ya seyirci tarafından yada arakda beklettiği diziler nedeniyle kriz yaşayan Fox Tv'de bu sefer final bombardımanı yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon Savaşçı dizisini yayına sokacak günü olmadığı için ayalrdır bekleten Fox Tv bu sezonda final haberleriyle manşette.  Kanalın 4 dizisi birden final potasına girdi. İlk olarak Son Yaz dizisine beklenmedik bir final yaptırarak tepki çeken kanalda final kararları tartışmalı şekilde devam ediyor.

İşte final yapacak Fox Tv dizileri ve final tarihleri!

ELBET BİR GÜN FİNAL

3234730_810x458

Fox Tv'de Pazar günü uğursuzluğu devam ediyor. Tabi karşısında Kanal D'de Yargı TRT'de Teşkilat dizileri olması da etkili. Ancak Yargı'nın eski formu devam etmeyecek gibi görünüyor. Başrollerinde Sinem Ünsal ve Şebnem Bozok'un yer aldığı Elbet Bir Gün dizisi reytinglerde aldığı düşük oranlar çok net bir şekilde final biletini tartışmasız olarak cebine koydu. İlk 10'a dahi giremeyen Elbet Bir Gün 6. bölümde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Zaten dizi daha başlamadan çekim yaptığı mahallenin köpeğini ezip oralı olmayan set çalışanını koruması ile ah almış görünüyordu.

Pazar eskiden zor görünsede kanal Pazar'a Yargı'daki düşüşü kendisine toplaaycak güçlü bir dizi koyarsa tutunabilir. Gelen haberlere göre Fox'daki Pazar'ın yeni dizisi Mahkum olacak.

MİSAFİR FİNAL

618d39d386b245195cd7f80f

Fox Tv dizilerinde hak etmeyen bir final bileti! Başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı içimiz ıstan bir Kore uyarlaması olan Misafir dizisi maalsef kanalın gazabına uğradı. Fox Tv Perşembe günü bu sezonun da rekor oranlarını alan Camdaki Kız dizisine karşı Misafir dizisini koyması direk bir şans vermemezlik adeta final için konulmuşluktu. Perşembe günü dizisi olmayan Mİsafir karşısında rekor oranlar alan ağır bir dizi olan Camdaki Kız dizisinin karşısına konulması tamamen bir iş bilmemezlik yada final olsun diye konulmuşluktu. Öyle ki kanal tepkilerinden hoşlandığı El Kızı dizisini tutmak için uğraşıyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR FİNAL

619e60dd86b247272cb336eb

Fox'un iddialı dizis Kanunsuz Topraklar da final biletini cebine koydu. Yüksek bütçeli bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar verdiği 2 haftalık ara büyük bir kayıp oldu. Yeni bir dizi olan Kanunsuz Topraklar karşısında güçlü reytingleri varken verdiği 2 haftalık ara seyirciye kendisini unutturmasın neden oldu. Döndüğünde ise reytingleri düzeltemedi. Kanunsuz Topraklar dizisininde önümüzdeki haftalarda final yapmaması için mucizeye ihtiyacı var.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

EL KIZI FİNAL ANCAK KANAL TUTMAKTA KARARLI

61991c3886b2453500d330b0

Tartışmalı dizis El Kızı'na yer veren kanal tepkileri üzerine çekse de bu dizinin devam etmesi için elinden ne geliyorsa uğraşıyor. Henüz senaryo aşamasındayken bazı oyuncualr tarafından isim verilmeden tepki gören dizi yayınlandığında seyirci tarafından da tepki gördü. Ancak kanal bu etkileşimden memnun olarak diziye devam dedi. Yinede şaşkınlık verici bir şey oldu ve Türk izleyicisi El Kızı'na beklenen ilgiyi vermedi. Ancak kanal yinede bu utanç dolu tamamen vasat bir duygu sömürüsü şiddetin vs her türlüsünü normalleştiren daha ilk bölümde her türlü şiddeti veren ve bu karakteri yapan birininde aslında iyi imajı verilen özenilen baş karkater olmasına rağmen diziyi devam ettirmekte kararlı.