Alec Baldwin'in görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i gerçek mermi unutulan silahla öldürmesinin ardından film setlerinden ve ünlü oyunculardan bir bir karar açıklanıyor!

Rust filminin setinde ünlü aktör Alec Baldwin'in görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i gerçek mermi unutulan silahla yanlışlıkla öldürmesinin ardından ünlü oyunculardan birbir yeni kararlar açıklanıyor!

Ünlü amerikalı oyuncu Dwayne Johnson, kendisine ait yapım şirketinin setlerde bir daha gerçek silah kullanmayacağını açıkladı.

The Rock adıyla bilinen Dwayne Johnson kendi yapım şirketi olan Seven Bucks Productions'ın bir daha film setlerinde gerçek silah kullanmayacağını açıkladı.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Dwayne Johnson, kazaya karışan Alec Baldwin’i yıllardır tanıdığını da sözlerine ekledi. Ünlü aktör bu talihsiz olayda adı geçen herkesin aileleriyle birlikte olduğunu söyleyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Johnson, "Diğer prodüksiyon şirketleri adına konuşamam, ancak size söyleyebileceğim şey, bu yaşananlar bize yeni bir mercek ve önümüzdeki dönem nasıl hareket edebileceğimiz konusunda bakış açısı yarattı. Bundan böyle yapım şirketim plastik tabanca kullanacak ve kimsenin dolu mu boş mu diye endişelenmek zorunda kalmasına gerek kalmayacak" diye konuştu.

d