4 Mart 2022 tarihinde vizyona giren Bergen filmi gişede rekora doğru giderken, güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın da yüzünü güldürdü. Güzel oyuncu filmde hem oynadı hem de ortak yapımcılığını yaptı. Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen filmindeki kazancı dudak uçuklattı. Başarılı oyuncunun kazancı gündem oldu.

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminde hem oynadı hem de ortak yapımcılığını üstlendi. Güzel oyuncunun filmdeki performansı da izleyici tarafından oldukça beğenildi. Geçtiğimiz ay vizyona giren Bergen Filmi gişede rekora doğru gidiyor. Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen filmindeki kazancı gündeme bomba gibi düştü. Abdullah’ın gişe rekorları kıran Bergen filminden 40 Milyon kazandığı iddia edildi. İşte merak edilenler…

4_1280x720-110

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’den Kazandığı Rakam Dudak Uçuklattı!

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, tekrardan setlere Bergen filmi ile geri dönmüştü. 4 mart 2022 tarihinde vizyona giren Bergen filmi gişede rekora doğru koşarken aynı zamanda başarılı oyuncunun da yüzünü güldürdü.

32 yaşındaki başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah şimdilerde Bergen filmi ile sık sık gündemde yer alıyor. Başarılı oyuncunun filmdeki performansı ise izleyenlerden tam puan almışa benziyor. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi için şehir şehir gezmeye devam ediyor. Oyuncu Ankara galasındaki tarzı ile tekrardan gündem oldu. Abdullah İstanbul galasındaki yeşil kıyafeti ile de oldukça çok konuşulmuştu.

Vizyona girdiği ilk günden bu yana gişe rekorları kıran Bergen filminin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah filminin Ankara galasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha önce İstanbul galasında yeşil bir takım giyen oyuncunun kıyafeti hiç beğenilmemişti. Güzel oyuncu bu sefer baştan aşağıya beyaz giydi. Mini bir etek ve bol kollu bir üst tercih eden Abdullah’ın tarzı yine sosyal medyada beğenilmedi. Abdullah’ın Bergen filmindeki performansını çok beğenen takipçiler ise kıyafetin önemsiz olduğunu vurguladı.

6_1280x720-39

Bergen’den 40 Milyon Kazandı!

Bergen filminin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah son zamanlarda sık sık gündemde yer alıyor. Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, İstanbul ve Ankara galasında giydiği kıyafeti ile gündeme geldi. 32 yaşındaki oyuncunun hem Ankara’da hem de İstanbul’da giydiği kıyafeti beğenilmedi. Ancak filmdeki performansı oldukça büyük beğeni topladı.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Gişe rekorları kıran Bergen filmi şimdiye kadar 4 milyon 868 bin 250 kişi tarafından izlendi. Öte taraftan Bergen filmi 142 milyon 836 bin 200 lira hasılat elde ettiği iddia edildi. Filmde hem başrol hem de ortak yapımcılığı üstlenen başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın kazandığı para adeta servet değerinde. Başarılı oyuncu Abdullah’ın kazancı dudak uçuklatacak cinsten. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen filminden 40 milyon lira kazandığı iddia edildi.