Masumlar Apartmanı dizisinin İnci'si Farah Zeynep Abdullah'tan radikal değişiklik! Sarı saçları ile bilinen başarılı oyuncu saç rengini ve tarzını değiştirdi!

Son olarak TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda İnci rolü ile ekrana gelen Farah Zeynep Abdullah radikal bir değişikliğe imza attı. 

Masumlar Apartmanı ddizisinde canlandırdığı İnci karakterine veda eden Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni imajı yeni bir dizi mi geliyor sorusunu akıllara getirdi.

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılığı ile çok konuşulan Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! Sarı saçlarının çok yakıştığı Farah Zeynep Abdullah saç rengini koyuya boyadı!

Masumlar Apartmanı dizisinde kısa sarı saçlarının bir kısmına mavi renk boya attıran Farah Zeynep Abdullah saçlarını boyattı! 

Farah-Zeynep-Abdullah-Siyah-SacYeni-Imaj-700x420

Kış aylarına geçmemizle ünlü isimler saç renklerini koyultmaya başladı. Değişiklik isteyen bayanların kış aylarında saç renklerini koyultma modasına başarılı ve güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'da dahil oldu. 

Farah Zeynep Abdullah sarı saçlarını kahverengine boyadı. Yeni saçları ve tarszı ile pozlarını paylaşan Farah Zeynep Abdullah'ın yeni koyu rengi de kendisine çok yakıştırıldı.