Ezgi Mola ve Merve Dizdar uçakta çektikleri video ile tartışma yarattı. Ezgi Mola ve Merve Dizdar uçakta arkalarındaki yolcunun ayak kokusundan rahatsız oldu!

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı başrolü Ezgi Mola ve Merve Dizdar uçak yolculuğunda yaşadığı sıkıntıyı videoya çekti.

Masumlar Apartmanı final yapmasının ardından hala ayrılmayan Ezgi Mola ve Merve Dizdar uçakta arkalarında oturan yolcunun ayak kokusundan rahatsız oldu. O anları da sosyal medyadan paylaştı.

Ekran Alıntısıs

Ezgi Mola ve Merve Dizdar arkalarında oturan yolcunun ayak kokusundan rahatsız oldu. Ezgi Mola ve Dizdar o anları Instagram hesaplarından paylaştı.

Final yapan Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları Ezgi Mola ve Merve Dizdar uçakta arkalarında oturan yolcunun ayak kokusundan rahatsız oldu.

Oldukça sinirlenen Ezgi Mola hostesten parfüm istedi ve uçağı içine sprey sıktı.

1654864995_192_Ezgi-Mola-ve-Merve-Dizdarin-ucakta-ayak-kokusuyla-imtihani-Kokuya

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Eszgi Mola "Zor bir şey değil ya sabah uyanacaksın ve duş alacaksın!" diyerek arkalarındaki yolcuya tepki gösterdi. Bu durum sosyal medyayı ikiye böldü.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar "terbiyesizce olmuş belki rahatsızlığı var var öle hastalıklar. Farkında değil belki sabah alelacele bindi duş alamadı bu şekil ifşa etmek doğru mu" derken bazı kullanıcılar ise "Kediye köpeğe kokuyor diye şiddet uygulayan toplu taşımaya kafeste bile almayan adamlar şimdi duyar mkı kasıyor?" yorumunda bulundu.