Ünlü Influencer Ezgi Fındık, bir süre aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Seif El Attal’dan geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Ezgi Fındık Levent Özülkü ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Levent Özülkü’nün kim olduğu, nereli olduğu, ne iş yaptığı ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu. İşte detaylar…

Sosyal medya fenomeni Ezgi Fındık, geçtiğimiz aylarda Mısırlı sevgilisi Seif El Attal’dan ayrılmıştı. Ünlü influencer Ezgi Fındık’ ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ezgi Fındık Milano’ da gizli tatil yaptığı kişi oldukça merak edilmişti. İddialara göre Fındık Milano’ da Levent Özülkü ile tatil yapıyormuş. Bu iddiadan sonra gözler Levent Özülkü’ ye çevrildi. Özülkü nereli, ne iş yapıyor ve kaç yaşında en çok merak edilenler arasında yer aldı.

5_1280x720-76

 Ezgi Fındık Sevgilisi ile Yakalandı!

Ünlü influencer Ezgi Fındık’ ın geçtiğimiz aylarda ilişkisi bitmişti. Fındık, Mısırlı milyarder Seif El Attal’dan ayrıldıktan sonra ismi kimse ile anılmamıştı. Ancak sosyal medya fenomeni Ezgi Fındık’ ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen gizemli aşkın kim olduğu da merak edildi. Fındık sevgilisi ile Venedik’te tatil yaptı.

Cansu Canan’ ın Konumuz Ne TV youtube kanalında sunduğu Hakkında Her Şey adlı programa konul olan sosyal medya fenomeni Ezgi Fındık söyledikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü influencer Ezgi Fındık programda, “sadece ben olmakla para kazanıyorum. Beğendiğim şeyleri paylaşıyorum. Çok güzel bir iş” açıklamalarında bulunarak yaptığı işi çok sevdiğini ifade etti. Programın sunucusu Cansu Canan’ın “sizi diğer influencerlardan ayıran ne? Sorusuna cevap olarak “vizyon farkı” şeklinde açıklama yaptı. Fındık’ ın bu açıklamaları diğer influencerları kızdırdı.

3_1280x720-117

Peki, Ezgi Fındık’ın Yeni Sevgilisi Levent Özülkü Kim, Nereli, Ne İş Yapıyor ve Kaç Yaşında?

Sosyal medya fenomeni Ezgi Fındık katıldığı youtube kanalı Hakkında Her Şey isimli programda yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Fındık’ ın açıklamalarına diğer fenomenler sinirlenmişti. Bir diğer ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic’ ten ilk tepki geldi. Sosyal medya hesabında 5,8 milyon takipçisi bulunan Danla Bilic’ in yaptığı paylaşımı gören takipçileri şaşkına uğradı.

Ezgi Fındık’ ın açıklamalarından sonra kendini tutamayan Danla Bilic’ in yaptığı şey herkesi hayrete düşürdü. Youtube kanalına geri dönen Danla Bilic’ in tepkisi görenleri şaşkına çevirdi. Bilic, sosyal medya hesabının hikaye kısmında hareket çektiği pozu paylaştı. Ünlü influencer’ın bu paylaşımı Fındık’ a gönderme olarak algılandı.

Ünlü influencer Ezgi Fındık milyarder sevgilisinden ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Fındık, Milano’da Levent Özülkü ile tatil yaptığı iddia edildi. Levent Özülkü’ nün kim olduğu merak konusu oldu. Fındık’ ın yeni sevgilisi Levent Özülkü’ nün tekstilci olduğu söylendi. Gizemli sevgilisi ortaya çıkan Fındık, yeni sevgilisi Levent Özülkü ile Venedik’te tatil yapıyor.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Son birkaç yıldır Türkiye’ nin dikkat çeken influencerları arasında yer alan Ezgi Fındık Almanya’da doğdu. Ezgi’ nin Eliz isminde bir ikiz kardeşi ve iki de ablası bulunmakta. Fındık Türkiye’ye döndükten sonra İstanbul Üniversitesi’ de Alman Dili ve Edebiyatı bölümünü okudu. Öte taraftan Ezgi Fındık Makeup Artist olmak için birçok eğitim aldı ve dünyaca ünlü bir kozmetik markası ile çalıştı.