TV 8 ekranlarının en çok sevilen ve izlenen yarışma programı Survivor 2022 All Star’da gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik’in son sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. Parkurda sert bir şekilde düşen Evrim Keklik’in son sağlık durumunun ne olduğu sosyal medyada gündem oldu.

Survivor 2022 All Star gönüllüler takımında yer alan güçlü oyunculardan olan Evrim Keklik parkurda ser bir şekilde düşünce acı içinde kıvranarak “annemi istiyorum” sözleri ile dikkat çekmişti. TV ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan Survivor izleyicileri Evrim Keklik’ in sağlık durumunu merak etti. Keklik sakatlandı mı, diskalifiye mi olacak yoksa yarışmadan mı ayrılacak soruları sorulmaya başlandı. 

3_1280x720-85

Evrim Keklik’in Son Sağlık Durumu Ne?

TV 8 ekranlarının en çok sevilen ve izlenen yarışma programı Survivor 2022 All Star’da gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik geçtiğimiz haftalarda parkurda sert bir şekilde düşmüştü. Keklik’ in son sağlık durumu izleyiciler tarafından merak edildi. Başarılı oyuncunun sakatlığı sevenlerini korkuttu. 

Ekranların en çok sevilen ve izlenen yarışma programı olan Survivor 2022 All Star’ da, 18 Ocak 2022 Salı akşamı ekrana gelen son bölüm ile dokunmazlık oyunu esnasında korkutan bir sakatlık yaşandı. Sevilen yarışmacı Evrim Keklik su üzerine kurulan platformda oyun sırasında düşerek sakatlandı. Keklik, bileğinden sakatlandı ve acı içinde yerde kaldı. Başarılı yarışmacının sağlık durumu merak konusu oldu. 

4_1280x720-70

Evrim Keklik’in Sağlık Durumu Hakkında Beklenen Açıklama Geldi!

Gönüllüler takımının sevilen isimlerinden olan Evrim Keklik oyunda ünlüler takımında yer alan rakibi Merve Aydın ile yarışır iken su üzerinde kurulan oyun parkurunda ayağı kayınca sert bir şekilde yere düşmüştü. Gizem ve Merve’ nin karşı karşıya geldiği oyun alanında inmeye çalışan Evrim Keklik şansız bir sakatlık yaşamıştı. Sevilen yarışmacı bir anda bacağını tutarak izleyen herkesi korkutmuştu.

Parkurdaki mücadelesi sırasında kötü bir şekilde sakatlanan Evrim Keklik’ in sağlık durumunu merak eden sevenleri sosyal medyada gündem konusu oluşturdu. TV ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor yarışma programında talihsiz bir sakatlık yaşayan Evrim; diskalifiye mi olacak, yarışmadan mı ayrılacak, sakatlık durumu ne merak konusu oldu. 

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Sosyal medyada “geçmiş olsun Evrim Keklik” gündem olan Evrim Keklik’ in son sağlık durumu merak konusu oldu. Herhangi bir resmi açıklama yapılmaması sevenlerini daha da meraklandırdı. Yüzme antrenörü olan Evrim Keklik’ in bileğine ne olduğu merak ediliyor. Öte taraftan Survivor da Evrim Keklik’ in sağlık durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması da sevenleri tarafından tepki topladı.