TV ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star’da yer alan Evrim Keklik agresif çıkışları ile sık sık gündeme geliyor. Evrim Keklik bu sefer özel hayatı ile magazin gündeminde yer alıyor. Evrim Keklik’in sevgilisi merak konusu oldu.

Survivor 2022 All Star yarışması tüm hızı ile devam ediyor. Gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik, Survivor All Star yarışmasında hem performansı ile hem de arkadaşlarına karşı sergilediği davranışlarla dikkat çekiyor. Keklik, Survivor All Star’ da agresif çıkışları ile gündeme gelirken bu sefer özel hayatı ile gündem oldu. Bakalım Evrim’ in sevgilisi kim?

1_1280x720-81

Evrim Keklik’in Sevgilisi Kim?

Gönüllüler takımının en dikkat çeken yarışmacılarından olan Evrim Keklik, geçtiğimiz hafta Nisa arasında yaşanan gerginlik ile gündeme gelmişti. Survivor 2022 All Star bu yıl oyuncuların performansının yanında özel hayatları ile de merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta Ogeday, Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı gündemdeyken bu hafta Evrim Keklik magazin gündemine düştü.

TV 8 ekranlarının en çok izlenen ve sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2022 All Star’ da  Nisa başarılı performansının yanında özel hayatı ile de gündemde yer almaya devam ediyor. Gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik, Nisa ve Ogeday’ ın sevgili olduğunu yarışma parkurunda ağzından kaçırmıştı.

Birbirinden başarılı yarışmacıların yer aldığı yarışma programlarından olan Survivor 2022 bu yıl aşk iddiaları ile sık sık gündeme gelir oldu. Bir dönem aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı yeni sezonda da Survivor’ da yer aldı. Eski aşıkların yarışmada ara ara tartıştığı  da görülüyor.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

3_1280x720-81

Evrim Keklik’in Sevgilisi Herkesi Şaşırttı!

Survivor 2022 All Star yarışma programı bu yıl sürprizler ile dolu. Sevilen yarışma programında gönüllüler takımında olan Evrim Keklik, hem davranışları ile hem de arkadaşlarına karşı davranışları ile sürekli sosyal medyada gündem olmuyor. Evrim Keklik geçtiğimiz gün de Nisa, Barış Murat Yağcı ve Ogeday ile gerginlik yaşamıştı.

Survivor All Star 2022 yarışması bütün hızı ile devam ediyor. Sevilen yarışma programının gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik son zamanlarda performansının yanında arkadaşları ile olan davranışlarıyla da gündemde yer alıyor. Evrim Keklik bu defa özel hayatı ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Gönüllüler takımında yer alan oyuncu Evrim Keklik, yarışmada gösterdiği performansı ile sık sık adından bahsettiriyor. Keklik’ in özel hayatı da merak konusu oldu. Yeni sezon Survivor 2022 All Star’ da yer alan Evrim Keklik hakkında ortaya atılan iddia ile magazin gündemine geldi. Evrim Keklik ile Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede ile aşk yaşadığı söylendi. Bu iddianın ardından Evrim Keklik ve Furkan Dede cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı. İkiliden gelecek haber merak konusu oldu.