Kerem Busin ilgili şok iddia İtalya basınından geldi! Serenay Sarıkaya ile evlenecekken Sarıkaya'nın evlilik sözleşmesi istemesi Bursin'i sinirlendirdi ve çift ayrıldı! Hande Erçel bu duruma ne dedi?

Kerem Bursin ile Serenay Sarıkaya ayrılığının nedeni yıllar sonra ortaya çıktı! 

Ünlüler dünyasının en yakışan çifti olarak gösterilen Kerem Bursin ile Serenay Sarıkaya ayrılığı çiftin hayranları tarafından üzgünlükle karşılanmıştı. Ve çiftin neden ayrıldığı ortaya çıktı!

Serenay Sarıkaya ile ayrıldıktan sonra Kerem Bursin geçtiğimi sene başladığı yeni dizisi Sen Çal Kapımı dizisinde partneri Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Serenay Sarıkaya'da bu ayrılık sonrası kendinden oldukça büyük olan ve kendisine yakıştırılmayan Cem Yılmaz ile aşk yaşamaya başlamış daha sonra da adı yine kendisinden yaşça büyük Haldun Demirhisar ile anılmıştı. Sarıkaya'nın adı son olarak Umut Evirgen ile anılmıştı.

Serenay Sarıkay ile Kerem Bürsin'in neden ayrıldığpı hala merka konsuyken İtalyan basını bu ayrılığın nedenini yazdı. 

İtalyan magazin sitesi Chiecosa'den bomba iddia!

İtalyan basını Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nı ayrılık nedenini yazdı. Bu habere göre Kerem Bürsin, iddiaya göre Sarıkaya'ya evlenme teklif etti ve güzel oyuncu teklifi kabul etti.

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

 Her şey harika giderken Seranay Sarıkaya evlilik konusunda bir şart koştu. Kerem Bürsin ile evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapmak isteyen Serenay Sarıkaya'nın bu isteği Kerem Bürsin tarafından beklenmediği için yakışıklı oyunucu bunu kendisine hakaret saydı ve ikili ayrıldı.

Bu iddialar sonrası gözler Bursin'in yeni sevgilisi güzel oyuncu Hande Erçel'e çevrildi. Hande Erçel böyle bir evlilik teklifi söz konusu olduğunda evlilik sözleşmesi isteyecek mi merak edildi. İkilinin aileleri de birbirleri ile sosyal medyadan takipleşmeye başlamıştı. Bu durum ikilinin evliliğe doğru ilerlediği olarak yorumlanmıştı.