Fox Tv'nin başarılı yeni dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor! Reytinglerde Evlilik Hakkında Her Şey Salı akşamı reytinglerde Masumlar Apartmanı dizisini zorlamaya kararlı!

Salı akşamları reyting rekortmeni Masumlar Apartmanı karşısında savaş veren Evlilik Hakkında Her Şey reytinglerde sağlam bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

Başrolünde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Ezgi Eyüboğlu, Tülin Ece Yazkan, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı gibi başarılı ve usta isimlerin yer aldığı The Split uyarlaması Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı akşamlarının yeni dizisi olmaya aday olarak ilerliyor. 

Ekranlarda güçlü kadın karakterlerin başrol olduğu diziler görmekte zorlanırken 4 başarılı kendi ayakları üzerinde duran Cevher ailesinin 4 avukat kadının ana temada olduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin tutması oldukça güzel bir gelişme. 

Geçtiğimiz sezonun güçlü dizilerinden biri olan Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrolünde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin bu sezon reytinglerde düşmesini sağlayan Evlilik Hakkında Her Şey ters köşe bölümlerle seyircinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey her hafta reyting oranlarını yükseltmeye ve ikinci sıradan birinci sıraya yerleşmeyi kafaya koymuş görünüyor.

GÖKÇE BAHADIR SESSİZLİĞİNİ ÇIĞLIKLA BOZDU!

Şu sıralar Kulüp dizisiye adından söz ettiren Gökçe Bahadır için bu sene oldukça kariyer odaklı geçiyor. Başarılı oyuncu uzun süren sessizliğini Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle bozmuş görünüyor.

Evlilik, sadakat, aile kavramlarınnı sorgulatan ve boşanma davalarının ardındaki çirkin gerçekleri ekrana getiren Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ters köşeleri ile beğeni topluyor. 

SUMRU YAVRUCUK FARKI!

Yiğit Kirazcı'nı Yıldırım rolü ile kendisine hayran bıraktığı Sumru Yavrucuk'un ustalığını konuşturduğu ve fenomen bir karakter yaratarak karşılıklı olarak Erdal Küçükkömürcü ile eğlenceki anlar yaşattığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni bölüm fragmanında yine meraklı bir bekleyiş içersine soktu.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Azra ve Sergen boşanabilecek mi? Ural ve Sanem, Eylül'ün oyununa mı gelecek? Melisa kocasının gerçek yüzünü ortaya çıkarabilecek mi? Ters köşeleri ile seyirciyi şok etmeyi başaran Evlilik Hakkında Her Şey yarın akşam saaat 20.00'da ekranlara gelecek.