Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin renkli hikayesi Songül ve Alpay hikayesi bitti mi? Selen Uçer diziden ayrılıyor mu?

Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey reytingleri ile oldukça sağlam ilerliyor. Salı günleri TRT'de Masumlar Apartmanı'na karşısında gayate iyi giden Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin sevilen karakteri Songül'ün hikyesi ekranlara veda mı ediyor?

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece Yazkan, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya gibi isimlerin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilk bölümünden itibaren başarılı bir gidişat sergiledi.

4 güçlü boşanma avukatı olan Cevher ailesinin kadınlarının hikayesinin anlatıldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde aile, sadakat, evlilik kavramlarını sorgulayan bir bakış açısı ile seyirci karşısında iyi ve bol ters köşeli bir yer edindi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Songül ve Alpay'ın hikayesi ise oldukça beğenildi. Dizide her bölüm farklı bir boşanma davasının ele alındğı görülüyor ancak SOngül ve Alpay karkterinin hikayesi Azra ile annesi Çolpan'ın savaşını başlattığı için daha farklı bir yerde tutuldu.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Ancak Songül ve Alpay'ın hikayesinde de sona mı geriliyor merak edildi. Songül karkaterine hayat veren Selen Uçer yaptığı kostüm denemesi paylaşımında songülün finali diye yazınca dizinin hayranları üzüntüye kapıldı.

Gelecek bölümlerde Songül ve Alpay'ın yer alıp almaaycağı hikayelerinin uzatılıp uzatılmayacağı bellin olacak.