Evlilik Hakkında Her Şey Sergen kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Sergen gerçek adı ne? Sarp Akkaya Kimdir? Sarp Akkaya nereli? Sarp Akkaya kaç yaşında? Sarp Akkaya hangi dizilerde oynadı?

Evlilik Hakkında Her Şey ikinci bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Fox tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey Salı günleri büyük bir reyting savaşına girdi.

Birbirinden güçlü kendi ayakları üzerinde duran 4 kadının hikayesi üzerinden boşanma davalarının kirli hukuk düzenini, sadakat, aşk, evlilik, aile konuları üzerinde duran Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı günü Masumlar Apartmanı, Baht Oyunu, Ada Masalı gibi dizilerin karşısında ayakta kalma savaşı verecek.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen karkateri kimdir merka edilenler arasında yerini aldı. Evlilik Hakkında Her Şey Sergen gerçek adı ? Dikkatli izleyiciler Evlilik Hakkında Her Şey Sergen karakterini bir yerlerden hatırladı ama nereden. 

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen karakterini Sarp Akkaya canlanadırmaktadır. Sarp Akkaya kimdir? Sarp Akkaya nereli? Sarp Akkaya kaç yaşında? Sarp Akkaya hangi dizilerde oynadı?

Acun Ilıcalı'dan yeni program! Acun Medya The 1% Club haklarını satın aldı Acun Ilıcalı'dan yeni program! Acun Medya The 1% Club haklarını satın aldı

Sarp Akkaya Kimdir?

13 Mayıs 1980 İstanbul doğumludur. İlk kez Bizim Aile dizisinde oyunculuğa adım atmıştır.

2001 yılında MSÜ Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Pek çok tiyatro oyununda yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide canlandırdığı Servet karakteriyle tanındı . Asıl çıkışını ise Ezel adlı dizide canlandırdığı Tevfik karakteri ile yaptı. Daha sonra Suskunlar adlı dizide yer aldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Atmaca karakterini canlandırdı.

Sarp Akkaya ayrıca oyuncu Esra Akkaya'nın kardeşidir.

2010 yılında kardeşleriyle beraber AKKAdemi Tiyatro'yu kurmuştur.

YER ALDIĞI DİZİLER

Evlilik Hakkında Her Şey

Çukur

Ayak İzleri

Ferhat ile Şirin

Kurşun

Söz

Paramparça

Evli ve Öfkeli

Racon

Muhteşem Yüzyıl

Suskunlar

Mavi Kelebekler

Ezel

Gece Gündüz

Sürgün Hayatlar

Şöhret Okulu

Ertelenmiş Hayatlar

Kurtlar Vadisi Pusu

Beni Unutma

Nefes Nefese

Ah Be İstanbul

Bizim Aile

Beni Çok Sev