Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Neyran karakterini kim canlandırıyor? Evlilik Hakkında Her Şey Neyran gerçek adı ne? Sevcan Yaşar hangi dizilerde oynadı? Sevcan Yaşar kimdir? Sevcan Yaşar kaç yaşında? Sevcan Yaşar nereli?

Fox Tv'nin yeni başlayan dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Neyran karakteri ile Sevcan Yaşar dahil oldu. 

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece Yazkan gibi oyuncuların yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Neyran karkateri dahil oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Yiğit Kirazcı'nın canlandırdığı Yıldırım'ın eski eşi Neyran dahil oldu. Neyran kimdir? Neyran gerçek adı ne?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Neyran, Yıldırım'ın eski eşidir. Neyran karakterini Sevcan Yaşar canlandırmaktadır. Peki Sevcan Yaşar kimdir?

Sevcan Yaşar son olarak sevgilisi oyuncu Sermiyan Midyat'ın kendisini darp ettiğini söyleyerek dava açmıştı.

Sevcan Yaşar Kimdir?

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

1990 yılında İzmir'de doğan Sevcan Yaşar Miss Model of Turkey birincisi olmuştur. Daha sonra Çin'deki Miss Model of World yarışmasında da birici seçilmeyi başarmıştır.

Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nden mezun olan Sevcan Yaşar daha sonra İstanbul'a gelmiş ve oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

Bugüne kadar Kayıp Şehir, Böyle Bitmesin, Sevda Aramızda, Kalsın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bahtiyar Ölmez, Erkenci Kuş gibi dizilerde oynamıştır.