Fox Tv'nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey bu hafta ünlü şarkıcı Melisa Önal'ın evliliği ile izleyicisi ekrana kitleyecek! Peki Evlilik Hakkında Her Şey Melisa kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Melisa Önal gerçek adı ne? Sinem Öztürk yani artık Sinem Uslu kimdir?

Başrollerinden Gökçe Bahadır, Surmu Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya ve Yiğit Kiraz'ın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bu hafta yeni bir konuk oyuncu ile ekrana gelecek. 

Evlilik Hakkında Her Şey 7. yeni bölüm fragmanında Melisa Önal karkateri göründü. Ünlü şarkıcı Melisa ile kocası Koray'ın davasıb içinde kendini bulacak olan Azran duyduklarına ve gördüklerine inanamayacak.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Fox Tv'nin yeni sezon dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey Salı günleri ekranlarda iyi bir oran yakaladı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünde Melisa karkateri ile Sinem Uslu ekrana geliyor!

Peki Evlilik Hakkında Her Şey Melisa kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Melisa Önal karakteri ünlü bir şarkıcıyı karkateridir. Melisa ve Koray arasındaki evlilikte çok büyük ve korku dolu sırlar vardır. Azra'ya giden Melisa davayı almasını ister. Ancak Azra gördükleri karşısında inanamaz.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Melisa karakterini Sinem Uslu canlandırmaktadır. Peki Sinem Uslu kimdir?

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY MELİSA KİMDİR? SİNEM USLU KİMDİR?

Sinem Öztürk evlendikten sonra Uslu soyadını alarak Sinem Uslu olarak hayatına devam etmektedir. Pek çok dizi ve filmde yer alan Sinem Uslu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile ekranlara dönüş yaparak hayranlarını sevindirmiştir.

Arka Sıradakiler adlı diziyle ünlenen Sinem Uslu daha sonra Huzur Sokağı ve en son Kiralık Aşk dizisiyle ekrana gelmiştir. Sinem Uslu Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakteri ile akıllara kazınmıştır.

9 Ocak 1985 İstanbul doğumludur. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümünden mezunudur.

Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterine hayat vermiştir. Daha sonra Huzur Sokağı adlı dizide Şükran karkaterini canlandırmıtşır.2015 yılında ekrana gelen ve çok izlenen Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır.

Yer Aldığı Yapımlar

Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler        

Aşk Ruleti       

Emine   

Ayak Altında   

Duvar   

Arka Sıradakiler   

Uygun Adım Aşk   

Dersimiz: Atatürk   

Uçan Melekler   

Huzur Sokağı   

Hayat Yolunda   

Yusuf Yusuf   

Kiralık Aşk   

Paramparça   

Kurtlar Vadisi Vatan    

Ayla    

Diriliş Ertuğrul   

Menajerimi Ara