Fox Tv'nin başarılı yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'e yeni oyuncu sürprizi! Ünlü oyuncu Evlilik Hakkında Her Şey dizisine dahil oldu!

Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucuk'un yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kadrosuna yeni oyuncu dahil oldu.

The Split dizisindedn uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi başarılı bir grafik çizdi. Ters köşeleri, eğlenceli sahneleri ile dram ve acıtasyona boğulan bizlere nefes aldırtan ve başka dizilerde on sayfa ağıt yakılacak sahneleri yeterli oranada drama verip uzatmadan bir anda keyifli sahnelre döndürerek zaten bozulan psikolojimizi bozmayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni oyuncu müjdesi!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı akşamları Masumlar Apartmanı dizisine rakip olmayı başardı.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu dizide boşanma davalarının çirkin yüzü, aile, sadakat gibi konular 4 güçlü kadın üzerinden ele alınıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine son olarak Sevcan Yaşar dahil edildi. Sevcan Yaşar dizidde Yiğit Kirazcı’nın hayat verdiği Yıldırım karkaterinin eski eşi Neyran'a hayat verecek!

5fd3463e5542812330644d19

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Sevcan Yaşar son olarak Sermiyan Midyat ile yaşadığı darp davası nedeniyle magazinde sıkça yer almıştı.