Evlilik Hakkında Her Şey Koray kimdir? Engin Hepileri kimdir? Engin Hepileri kaç yaşında? Engin Hepileri nereli? Evlilik Hakkında Her Şey Koray gerçek adı ne?

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Fox Tv'nin kısa sürede sevilen dizisi olan Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümünde Koray karakteri diziye dahil oldu. Peki Evlilik Hakkında Her Şey Koray kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Koray karakteri merak uyandırdı.  

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya ve Sumru Yavrucuk'un başrollerinde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Sinem Uslu ve Engin Hepileri dahil oldu. Evlilik Hakkında Her Şey Koray karakteri merak uyandırdı. 

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Koray karakteri kimdir merak edildi. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Koray karakterine Engin Hepileri hayat vermektedir. Peki Engin Hepileri kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Koray ünlü şarkıcı Melisa'nın eşidir.

Engin Hepileri Kimdir?

31 Mayıs 1978 İstanbuln doğumludur. Cağaloğlu Anadolu Lisesinde tiyatroya adım atmıştır. Engin Hepileri, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne girdi. 2005 yılında mezuniyetine kadar üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştı.

Yer Aldığ Yapımlar

İki Arkadaş

Yılan Hikayesi

Yedi Numara

Beşik Kertmesi

Canım Kocacığım

Hürrem Sultan

Kampüsistan

Emret Komutanım

Kızlar Yurdu

Çemberin Dışında

Yasak Elma

Gece Gündüz

Aile Saadeti

Bu Kalp Seni Unutur mu

Yaprak Dökümü

Küstüm Çiçeği

Gönülçelen

Koyu Kırmızı

İntikam

Kara Ekmek

Kimse Bilmez

Doğduğun Ev Kaderindir