ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programı bu hafta yaşanan olay ile sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol, programında 18 yaşında olan genç kızı yüksek ile azarlaması ve yüzünü göstermek istemediği halde ifşa etmesi üzerine ciddi tepki toplamıştı. Erol tepkilere canlı yayında cevap verdi. Ayrıca Esra Erol’un çabaları sonuç buldu mu merak konusu oldu.

Esra Erol’un programında yaşanan olay Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Erol, programında 18 yaşındaki genç kızı yüzünü göstermek istememesi üzerine yüksek sesle azarlamış ve ifşa etmişti. Esra Erol’ un bu çıkışına karşı birçok kesimden tepki gelmişti. Erol tepkilere canlı yayında neler söyledi. Ayrıca kızın en son nasıl bir karar aldığı da merak edildi.

3_1280x720-77

Esra Erol’dan Tepkilere Bomba Açıklama!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında geçtiğimiz hafta yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Esra Erol programında 18 yaşındaki genç kızın yüzünün görünmesini istememesine rağmen görüntüleyen ve bunun üzerine kızın tepki göstermesi sonucu yüksek sesle azarlayan Erol birçok kişi tarafından tepki aldı.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Esra Erol’ da programına katılan Münevver Yıldırım, 18 yaşındaki kız kardeşinin 40 yaşında evli ve iki çocuğu olan Kadir Akkoyuna’a gittiğini söylemişti. Stüdyoya gelen 18 yaşındaki genç kız yüzünün görünmesini istemediği halde görüntülenmesiyle sinir krizi geçirmişti.

1_1280x720-77

Esra Erol Tepkilere Ne Yanıt Verdi?

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’ da programı geçtiğimiz hafta 18 yaşındaki genç kızın 40 yaşındaki evli ve iki çocuklu Kadir Akkoyun’a gittiği iddiası ve sonrasında yaşananlar ile gündeme gelmişti.  

Stüdyoya gelen 18 yaşındaki genç kız “Ben görünmeyeceğim” diyen genç kıza, Erol, “Tamam sen görünme, arkanı dön” demesiyle genç kız, “Bırak, çekmeyin. Bırakın ya” diyerek bağırmıştı. Esra Erol ise, “Tamam, çıkmasın yayına. Çekmeyin şunu, bir şey söyleyeceğim. Lütfen aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster. 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu yaşamdan beklediğin Elif? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine?" diyerek bağırmıştı.

Esra Erol, programda yüzünü göstermek istemeyen genç kızı azarlayıp ve bağırması birçok ünlü isimden tepki topladı. Erol’u ünlü oyuncu Hazal Kaya ve Doğa Rutkay eleştirirken ünlü oyuncu Bergüzar Korel destek olmuştu. Esra Erol canlı yayında ilk defa açıklama yaptı.

2_1280x720-79

Esra Erol’un Çabaları Sonuç Buldu!

Esra Erol, “Sevgili seyirciler, sosyal medyanın gerçeklerden kopuk ve gerçeklerin çarpıtıldığı bir ortam olduğunu ben bu programda defalarca söyledim. Geçen hafta da bu programda ele alınan konuda da aynı durum yaşandı. Kendisine evli adamlarla birlikte olmanın hayatını mahvedeceğini söylemek için göstermiş olduğum bir tepki var. Bu tepki sosyal medyada çok farklı noktalara götürüldü. Oysa benim tepkim, kız çocuklarına eğitim görmek yerine evli adamların ikinci eşi olmalarına duyduğum üzüntüden. Benim tek duygum bu. Benim üzüldüğüm ne biliyor musunuz? Neden aile içinde istismara uğrayan engelli çocukla ilgili sesinizi çıkarmadınız? Ben bunu üzüntü verici buluyorum. Toplumsa meselelerde gözünüzü kaparsanız her şey yolunda sanırsınız. Varsın rahatları kaçıralım. Belki sonuca bir faydası olur.” dedi.  

Erol sözlerine devam ederek, “Bana istediğiniz söyleyin, ama inanın o söylenenlerin hepsi genç kızlarımızın hayatını kurtarsın. Bundan sonra kız çocuklarıyla ilgili daha fazla konuşacağım. Kız çocuklarımızı öyle bir eğitelim ki onları bu adamları gözlerinden tanısınlar. O şerefsizlere söyleyecek çok sözüm var ama her seferinde de söylüyorum. Benim nasıl kadınları savunucu olduğumu herkes bilir. Lütfen çok rica ediyorum sadece bir dakikayla ve sistematik bir şekilde yayılmış olan bir görüntüyle beni yargılamayın. Haksızlık etmeyin çok rica ediyorum” son noktayı koydu. Ayrıca, Esra Erol’un çabaları sonucu Elif ailesinin yanına dönmeye ikna oldu.