Edho hayranlarına beklenen müjdeli haber geldi! ATV ile arasında sorunlar yaşayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için yeni kanal ile görüşmeler sürüyor! EDHO çekilen bölümler yayınlanıyor!

Geçtiğimiz hafta başlaması gereken saatte son an değişikliği yaşayan ve kanal tarafından yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni kanal ile görüşmeler yaptığı öğrenildi. 

BÖLÜMLER ÇEKİLMİŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU KURULMUŞTU

Yeni sezona Emre Karayel, Cemal Hünal, Levent Ülgen, Nurseli İdiz, Tardu Flordun, Ragip Savaş, Hazım Körmükçü, Yosi Mizrahi ve Uğur Yücel ile ekrana gelmesi beklenen ve heyecan yaratan Eşkıya Dünyay Hükümdar Olmaz dizisi yeniden başlayacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca geçtiğimiz günlerde dizinin final yaptığını duyurmuş ve veda mesajı paylaşmıştı. Oktay Kaynarca'nın bu mesajı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranlarını şoka sokmuştu. Ancak daha sonra ne kanaldan ne de yapım şirketinden bir açıklama yapılmamıştı.

ATV ile arasındaki sorunları bir türlü düzeltemeyen ve son anda yayından kaldırılan ve kanal sosyal medyası tarafından EDHO'ya dair yapılan tüm paylaşımların silinmesi üzerine EDHO'nun yeni bir kanala geçeceği söylenmiş ve bu kanalın Show Tv olduğu öğrenilmişti.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Ancak geçtiğimiz günlerde dizinin başrolü Oktay Kaynarca'nın dizinin final yaptığını açıklaması üzerine dizi dünyası şoka girmişti. Dizinin hayranları reytinglerde zirvede yer alan bir dizinin neden başka kanallar tarafında satın alınmadığını merak ediyordu.

SÖZLEŞME ŞARTLARI NELER?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin neden ATV yönetimi ile anlaşamadığı ve neden başka bir kanala geçemsi emrka konusuydu. Özellikle dizinin neden başka bir kanalla anlaşma yoluna gitmeden başrol oyuncusundan evda mesajı paylaşıldığı akıllara soru işareti olarak kazınmıştı.

Ne ATV'den ne de yapım şirketinden bir açıklama gelmemesi kafalarda soru işaretiydi. Kulislerde konuşulanlara göre Show Tv ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizii arasında görüşmeler sessiz ve sedasız şekilde sürüyor. Eğer sorunlar aşılırsa Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bundan böyle Show Tv'de ekranlara gelecek.

OKTAY KAYNARCA NE DEMİŞTİ?

Oktay Kaynarca yayınladığı mesajda şu cümlelerde dizinin bittiğini duyurmuştu;

"At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir' Cengiz Han..

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim.

Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum.

Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın.. "