Atv ekranında 6 sezondur hız kesmeden devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bir sezona hazırlanıyor.

Dizide Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer almış olduğu dizinin yeni sezonda daha aktif olarak televizyonlarda yer alması bekleniyor.  Mafya dizisi olarak tanınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonuna hazırlık yapmaya başladı. 

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncuları  ay sonunda sete çıkarak yeni sezon için çekimlere başlaması beklenirken  yeni bir gelişme daha yaşandı. Merak edilen gelişmenin detayları ise haberimizde.

Her sezon  öncesinde  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosu hem hikayede bununla birlikte oyuncu kadrosunda mühim düzenlemeler yaparak hayranların heyecanını artırıyor. Bu sezonda  geçen sezonlara benzer bir durum yaşanılacak. Dizinin hikayesinde yeni sezon için farklılık söz konusu iken, dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca kendisinin bile merak içinde beklediği  yeni sezonda  yaşanacak olaylar ise merak içinde beklenmeye başlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunun ay sonunda sete çıkarak çekimlere başlaması beklenirken  yeni bir gelişme daha yaşandı. Son yapılan değişiklik dizi hayranlarını oldukça memnun edeceğe benziyor.

Gelen son dakika haberine göre, başarılı oyuncu Uğur Yücel’in  yeni sezonda dizide yer alması için anlaşma yapıldığı iddia edildi. Mafya dizisi olarak tanınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonunda en büyük yenilik Uğur Yücel’in hikayeye alınması olacak. Başarılı oyuncu,  kariyer hayatı boyunca birçok dizide yer almakla birlikte usta oyuncu aynı zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip.

Usta oyuncu geçen sezon TV8  ekranlarının fenomen dizisi, Kırmızı Oda dizisinde bir müddet rol almıştı. Kırmızı Oda dizisi ile ustalığını konuşturan Uğur Yücel,  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda nelerin değiştireceği merak içinde bekleniliyor.  İzleyiciler yeni sezonda yaşanacak gelişmeler için şimdiden tahmin yürütmeye başladı.