Yeni sezon ile ATV’ nin sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın tekrardan ekranlarda olacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrol olan Oktay Kaynarca’ dan açıklama geldi. Oktay Kaynarca’nın sevenlerine müjdesi ne oldu.

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonda ekranlara geri dönmesi beklenirken sürpriz bir kararla final yaptı. Geçtiğimiz günlerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV ekranlarında yayınlanmasının yerine başka bir dijital platformda yayınlanacağı gündeme gelmişti.

3_1280x720-34

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Yeniden Ekranlara Dönecek!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin, ATV yerine başka bir dijital platformda ve farklı bir isimle yayınlanacağı gündemde yer almıştı. Bu haberlerin ardından ATV harekete geçerek yapımcı şirket ve senariste 165 milyon TL tutarında dava açmaya hazırlanıyor.

Hatırladığımız gibi ATV ekranlarında yayınlanan ve en sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolü Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından sevenlerine teşekkür ederek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bittiğini açıklamıştı. İzleyiciyi ekranlara bağlayan EDHO’ nun haftalardır reklam yapılmasına rağmen yayın günü yeni bölümü yayınlanmamış ve tepki toplamıştı.  

ATV ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin fragmanları yapılmasına rağmen yayınlanmaması ile dizinin sevenleri sosyal medyadan tepki göstermişti. EDHO’ nun yapımcıları ile ATV kanal yönetimi arasında problemlerin olduğu söylentileri dolaşmıştı. Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca’ nın sosyal medyada yaptığı paylaşım iddiaları doğrular nitelikteydi.

1_1280x720-37

Oktay Kaynarca’dan Müjde!

Sevilen dizilerden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda tekrardan ekranlarda olacak iddialarına dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca cevap verdi. 56 yaşındaki ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, başrol olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin tekrar ekranlara döneceği iddialarına “Benim haberim yok. Bu projenin içerisinde yokum artık” şeklinde açıklama yaptı.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, sevenlerine yeni bir proje ile ekranlara döneceğinin müjdesini vererek de heyecanlandırdı. Kaynarca, yeni projesi ile ilgili olarak “TV'de olacak. Hatta yapımcılığını ben üstleneceğim” şeklinde ifade etti. Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca’ nın yeni proje müjdesi hayranlarını heyecanlandırdı.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ın ilk bölümü 8 Eylül 2015 tarihinde yayınlanmıştır. Dizinin senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’ in kaleme aldıkları, yönetmenliğini Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan' ın yaptığı aksiyon, suç ve dram türündeki televizyon dizisidir.

Oktay Kaynarca Kimdir?

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca 27 Ocak 1965 tarihinde Malatya’ nın Hekimhan ilçesinde dünyaya gözlerini açtı. Kaynarca Türk oyuncu, yapımcı ve sunucudur. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi isimli dizide Süleyman Çakır karakterini canlandırarak popüler oldu. Öte tarafta Türkiye’ de 2010’ lu senelerin en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de Hızır Çakırbeyli karakterine can verdi.

 56 yaşındaki ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, sinemada Yengeç Sepeti  filmindeki rolü ile 31. Altın Portakal Film Festivali’ nde, Bumerang Cehennemi’ ndeki rolü ile de 39. Altın Portakal Film Festivali’ nde en iyi yardımcı ekrek oyuncu ödülüne layık görülerek kariyerini daha da geliştirdi.