Netflix’in merakla beklenen dizileri arasında yer alan Erşan Kuneri müthiş bir hikaye ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Erşan Kuneri Dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, ne zaman ve nerede yayınlanacağı merak konusu oldu.

Ünlü oyuncu Cem Yılmaz’ ın merakla belenen dizisi Erşan Kuneri hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Netflix’ te yayınlanacak olan dizinin konusu, oyuncu kadrosunda hangi oyuncuların olduğu ve ne zaman yayınlanacağı dizisi severler tarafından merak konusu oldu. Detaylar haberimizin içeriğinde…

5 1280 720-2

Erşan Kuneri Dizisi Konusu Ne?

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

48 yaşındaki ünlü komedyen Cem Yılmaz’ ın hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünde olduğu Erşan Kuneri dizisi merakla bekleniyor. Çekimleri Eylül 2021 tarihinde biten dizinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu dizi severler tarafından oldukça beğenilmişe benziyor. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi de merakla bekleniyor.

Netflix’ te yayınlanacak Erşan Kuneri dizisinin her bir bölümü az ve öz olarak planlandı. Merakla beklenen dizi 8 bölümden oluşuyor. Öte taraftan dizinin her bölümü de 30 dakika olarak oluşturuldu. Yönetmen koltuğunda Cem Yılmaz’ ın oturduğu Erşan Kuneri dizisinin hikayesi oldukça dikkat çekti. Durum komedisi türünde olan dizi, erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri’ nin 70’ li ve 80’ li yıllardaki hikayesini ele alacak. Merakla beklenen dizinin çekimleri Eylül 2021 tarihinde tamamlandı.

1_1280x720-97

Erşan Kuneri Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Cem Yılmaz’ ın yönetmen koltuğunda oturduğu Erşan Kuneri dizisi oyuncu kadrosu ile de büyük ilgi topladı. Netflix’te yayınlanacak olan dizide Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Netflix’ te yayınlanacak olan yeni dizisi Erşan Kuneri için çekimlerin tamamlandığını duyurmuştu. Cem Yılmaz, "Seyircisi olmak bir karnaval gibi oh. 6 saat Erşan. 2 dakika bile yeterken 6 saat. Tüm ekibin ellerine sağlık. Yolun yol olsun oğul. Türkiye'nin en iyi filmcileri. Ve Erşan Kuneri bitti" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalardan sonra dizi seveler büyük bir heyecan ile dizinin yayınlanacağı günü bekliyor.

Arif V 216 adlı filmde ise film yapımcısı ve eğlence mekanının sahibi olarak gördüğümüz Erşan Kuneri’ nin 1975 ve 1978 yılları arasındaki sinema macerası ele alınan Erşan Kuneri dizisinin Netflix’ te izleyiciler ile buluşmasına çok az bir süre kaldı. İzleyicilerin merakla beklediği dizi Nisan 2022 tarihinde yayınlanacak. Sabırsızlıkla beklenen dizinin yayınlanacağı gün ise tam olarak belli değil.