73 yaşındaki eski futbolcu Erman Toroğlu dünya evine girdi. Erman Toroğlu’nun evliliği magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Erman Toroğlu kiminle evlendi.

Eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarı Erman Toroğlu kendisinden yaşça küçük olan sevgilisi ile evlendi. Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Erman Toroğlu’ nun evliliği sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alarak gündem oldu. Eski futbolcu Erman Toroğlu’ nun kiminle evlendiği de merak edildi.

3_1280x720-21

Erman Toroğlu Kiminle Evlendi?

73 yaşındaki eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarı Erman Toroğlu, lise yıllarında tanışıp daha sonra evlendiği Şükran Toroğlu ile 2017 yılında tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Erman Toroğlu eşi Şükran Toroğlu ile geçimsizlik nedeniyle bitirmişti. Eski futbolcu Erman Toroğlu’nun bu evlilikten bir oğlu ve bir kızı var.

Türk eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarı Erman Refik Toroğlu, kendisinden yaşça küçük sevgilisi ile evlendi. Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, eski avukat ile dünya evine girdi. 73 yaşındaki eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu ve genç sevgilisi yurt dışında nikah kıydılar.

Eski hakem ve futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarı Erman Toroğlu, eski avukatı Ezgi Yavuz ile Barcelona’ da dünya evine girdi. Çiftin, Barcelona’ daki Türk konsolosluğunda nikahları kıyıldı. Erman Toroğlu ve yeni eşi eski avukatı Ezgi Yavuz arasında 34 yaş fark var. İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapan Ezgi Yavuz 39 yaşında. Ayrıca Ezgi Yavuz iki yıl önce Galatasaray üyesi olmuştu.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

2_1280x720-23

Peki Erman Toroğlu Kimdir?

Erman Refik Toroğlu 24 Kasım 1948 tarihinde Ankara Altındağ’ da dünyaya geldi. Erman Toroğlu eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarıdır. Ankara Atatürk Lisesi’ nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde lisansını tamamladı. Lise zamanında Gençlerbirliği'nde başlayan futbol hayatına profesyonel olarak sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde sürdürdü. Futbolculuğu bıraktıktan sonra hakemliğe başladı, 1989 yılında da FIFA kokart aldı. 1991 yılında da İsviçre ile San Marino arasındaki Euro 92 eleme maçını yöneterek kariyerini daha da geliştirdi.

1991 yılındaki seçimlerde Cavit Çağlar'ın davetiyle siyasete girdi. Hocası Aydın Güven Gürkan'ın karşısına Mersin'de DYP'den aday oldu. Şansal Büyüka ile uzun yıllar önce Show TV ve ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton adlı futbol programında yorumculuk yaptı. . Hürriyet gazetesinde yazarlık yapan Erman Toroğlu, 2010-2013 yılları arasında da Telegol' de futbol yorumculuğu yaptı.[3] 2015 yılının başlarında ise TRT Spor kanalında yorumculuk yapmış fakat kısa bir süre sonra çeşitli sebeplerden kaynaklı kanaldan ayrılmıştır. Günümüzde ise maç sonralarında A Spor kanalında yorumculuk yapmaktadır.