Hem televizyon hem de dijital diziler konusunda sektör müthiş bir ivme kazanırken, yeni sezonda birbirinden değerli diziler izleyiciler ile buluştu.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Yapımcılar dizi sektörü  için dizi üretmeye devam ediyor. Bein Connect platformu da bu noktada iddialı kadrosu ile güzel projeler hazırlamaya başladı. Erkek Severse isimli dizi projesinin ardından sonra şimdilerde ise yeni projesi için harekete geçti de Hayaller ve Hayatlar isimli proje ortaya çıktı.

Erkek Severse adlı yeni dizi projesinde ise birbirinden değerli oyuncular kadroda yerini aldı, yeni dizide;  genç oyuncu Alperen Duymaz,  güzel oyuncu Yasemin Allen, başarılı oyuncu Büşra Develi, Tolga Güleç gibi önemli isimler erkek severse adlı dizi için bir araya geldi. Romantik komedi hikayesi olan bu dizinin ardından, aynı platformun Hayaller ve Hayatlar isimli yeni projesi,Konusu ve dizi kadrosundaki oyuncular ile  de dikkat çeken  yapım olma özelliğine sahip. Erkek Severse adlı yeni dizi projesi ile ilgili merak edilenlerleri ise haberimizin detayında yer verdik.

Kadın izleyicileri daha çok beğenisini toplayacağı düşünülen dizinin ekibinde yer alan birbirinden değerli ve başarılı 4 kadın oyuncu,  oyunculukları ile dizinin çok iyi olacağı yönünde bir izlenim veriyor. Özge Gürel, Bay Yanlış’tan sonra yeniden dizi setlerine uzun bir ara vermişti, başarılı oyuncu bu yapım ile birlikte ekranlara dönüş  yapacak.

13 bölüm sürecek olan dizinin hikayesini  Yelda Eroğlu kaleme aldı. Güzel oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Özge Özacar’da  dizinin kadrosunda alan diğer kadın oyuncular olarak öne çıktı. Dizide yer alacak olan erkek başrol oyuncularda izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Emre Kıvılcım’ın da yeni dizi projesinde, dizide yer alacak erkek karakterlerden birisini canlandıracağı gelen bilgiler arasında.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği dizi 4 kadının etkileyici hikayesi olarak öne çıkacak.