Son Yaz'ın Akgün Gökalp Taşkın'ı Alperen Duymaz'ın yeni dizisi Erkek Severse castı tamamlanıyor. Dizide Büşra Develi'den sonra diğer kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Dizide Yelda karakterini güzel oyuncu Yasemin Allen canlandıracak.

Fox Tv ekranlarında seyirci ile bululan Son Yaz dizisinde canlandırdığı Akgün Gökalp Taşkın karakteri ile büyük beğeni toplayan Alperen Duymaz yeni dizisinded 2 güzel kadın arasında kalacak.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği ve beIN CONNECT ekranlarında yayınlanacak olan merakla beklenen "Erkek Severse" dizisi bomba gibi geliyor!

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan ile birlikte başrolünde yer aldığı Son Yaz dizisinin reytinglere yenik düşerek final yapmasının ardından Alperen Duymaz dizi biter bitmez hemen yeni bir diziye imza attı. Dijital platformda ekrana gelecek olan Erkek Severse dizisiyle anlaşan oyuncunun kadın partnerleri belli oldu.

1024943

Erkek Severse dizisinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay otururken senaryosunu da Aslı Zengin kaleme alacak. Dizinin ne zaman başlayacağı henüz netleşmesede Erkek Severse dizisi 19 Kasım'da sete çıkacak.

Erkek Severse adlı dizide Alperen Duymaz karizmatik bir CEO olan Kenan karakterini canlandıracak. Dizide Duynaz'ın partneri de Büşra Develi olmuştu. Büşra Develi dizide Zeynep adlı karaktere hayat verecek.

DİĞER KADIN OYUNCU BELLİ OLDU

Erkek Severse dizisinin diğer kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Dizide Büşra Develi'nin yanı sıra bir kadın başrol daha yer alacak. 

Erkek Severse dizisinde merak edilen Yelda karkaterini de güzel oyuncu Yasemin Allen canlandıracak.