Dijital Platform beIN CONNECT’de yayınlanacak Erkek Dizisi çok yakında izleyici ile buluşacak. Senaryosunu Aslı Zengin’in yazdığı dizinin konusu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ayrıca oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da soruluyor.

Dijital Platform beIN CONNECT’de yayınlanacak Erkek Severse dizinin senaristliğini Aslı Zengin yaparken yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu Erkek Severse dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile heyecan yarattı. Erkek Severse dizisinde yer alan oyuncular da dizinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

5_1280x720-13

Erkek Severse Dizisi Konusu Ne?

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Yönetmen koltuğunda sektörün popüler isimlerinden Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Aslı Zengin’in yazdığı Erkek Severse dizisi 13 bölüm sürecek ve her bölüm 46’er dakikalık bölümler halinde yayınlanacak. Son zamanlarda dijital platformların popülerliği artıyor. Artan popülerlik ile üye sayısında da artış yaşanıyor. Artan üye sayısına yeterli memnuniyeti sağlamak adında da her geçen gün konusu ve oyucu kadrosuyla büyük ilgi çeken diziler hazırlanıyor.

Daha önce Bir İstanbul Masalı dizisinin de yönetmenliğini yapan Ömür Atay bu sefer Erkek Severse dizisinin yönetmen koltuğuna oturdu. Merakla beklenen dizinin yayıncısı Bein Connect oldu. 2022’nin yeni sezon dizilerinden olacak olan Erkek Severse dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile ilgi odağı oldu.

Dijital Platform beIN CONNECT’de yayınlanacak olan Erkek Severse dizisi yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer alacağı şimdiden konuşuluyor.  Heyecanla beklenen Erkek Severse dizisinin konusu da merak ediliyor. Senaryosunu Aslı Zengin’in yazdığı Erkek Severse dizisinin konusu eşinden boşanmış ve iki çocuk sahibi annenin hayatı anlatılıyor. İşsiz kalan annenin yeni girdiği iş yeri hayatında yeni bir sayfanın açılmasına vesile olur.

2_1280x720-24

Erkek Severse Dizisinde Hangi Oyucular Var?

Hem konusu hem de başarılı oyuncu kadrosu ile bütün dikkatleri üzerine çeken Erkek Severse dizisi çalışanları ve oyuncu kadrosu dizisinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Artan dijital platform popülerliğini göz önünde bulundurduğumuz zaman iyi seyirci kitlesine ulaşacağı tahmin ediliyor.

Heyecanla beklenen Erkek Severse dizisinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu Erkek Severse dizisinde rol olacak isimler arasında, başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen gibi birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular yer alıyor.

Dizinin başrol oyuncularından biri olan Alper Duymaz’ ın yeni dizisi dijital platform Bein Connect’te yayınlanacak. Başarılı oyuncu Duymaz, daha önce Show TV de yayınlanan Çukur dizisinde de yer almıştı. Alper Duymaz Çukur dizisindeki performansı ile çok beğenilmişti. Yakışıklı ve oyuncu ayrıca FOX TV ye yayınlanan Son Yaz dizisinde de rolünü adeta yaşamıştı. Başarılı performansı ile Alper Duymaz, Erkek Severse Dizisinde Kenan rolünü canlandıracak. Kenan dizide çizeceği fevkalade erkek figürü ile hayranlık uyandıracak.

Seyirci dizide ünlü oyuncu Alper Duymaz’ı Kenan karakterinde izleyecek. Bir online alışveriş sitesinin sahibi olan Kenan karakteri Erkek Severse dizisinin merkezinde yer alacak.

Dizinin bir başka başrol oyuncusu Yasemin Allen’i ise Kenan’ın sevgilisi Yelda olarak izleyici ile buluşacak. Yelda eşinden boşanmış ve iki çocuğu olan Zeynep olarak (Büşra Develi) izleyici karşısına bambaşka bir hikaye ile gelecek.  Zeynep’ in çocuklarının babası ve eski eşi Oktay rolünde ise Görkem Sevindik yer alacak.

Başarılı oyuncu Görkem Sevindik dizide çocukları ile ilgilenmeyen sorumsuz bir babayı canlandıracak. Oktay boşandığı eşi Zeynep’in hayatına bir adam girince yeniden onunla ilgilenmeye başlayarak dikkat çekmeye çalışacak. Yetenekli oyuncu Tolga Güleç ise Kenan karakteri ile bağlantılı olan Hakan olarak hikayede bulunacak. Kenan’ın ablası olan Cansu’ un eski eşi Hakan olacaktır. Merakla beklenen dizinin izlenme oranları nasıl olacak o da en çok merek edilenler arasında yer alıyor.