Alperen Duymaz'ın yeni dizisi Erkek Severse dizisinin başrol kadın oyuncusu Büşra Develi oldu!

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Son Yaz dizisinde canlandırıdğı Akgün Gökalp Taşkın karakteri ile hayran kitlesini büyüten Alperen Duymaz yeni dizisi Erkek Severse'de partneri belli oldu!

Bein Connect'de yayınlanacak olan Alperen Duymaz'ın merakla beklenen yeni dizisi Erkek Severse'de parneri sonunda belli oldu.

1781058_620x410

Gold Film'in yapımcılığında hazırlanan dizinin çalışmaları sürerken dizide Alperen Duymaz'ın canlandıracağı Kenan karkakterinin aşık olacağı Zeynep'e kimin hayat vereceği nihayet belli oldu.

Alperen Duymaz ve Büşra Develi Yeniden Buluştu!

DXC00BuX4AE51df

BeIN CONNECT'de yayınlanacak olan Erkek Severse adlı yeni dizinin hazrlıkları devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturacağı Erkek Severse dizisinin senaristi ise Aslı Zengin olacak.

Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz bir online alışveriş sitesinin sahibi Kenan'ı canlandıracak. Dizinin kadın başrol karakteri Zeyne'e de Büşra Develi hayat verecek. Büşra Develi dizide eşinden boşanan, 2 çocuğuyla ayakta kalma savaşı veren Zeynep adlı bir kadına hayat verecek. 

Alperen Duymaz ve Büşra Develi daha önce de 2015 yılında yayınlanan ABD yapımı Pretty Little Liar uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde beraber rol almışlardı.

İkilinin partnerliği sosyal medyada hayranlar tarafından şimdilik tam not aldı.