Best Model of Turkey yarışmasının organizatörü Erkan Özerman 2. sayfa programına konuk oldu sunucu Müge ve Gülşen ile birbirine girdi!

Best Model of Turkey yarışmasında dönen skandallarla iligli asıl adam Erkan Özerman konuştu.

Yarışmacılara yaptığı ahlaksız teklif ile gündem olan Erkan Özerman iddialarla iligli bugün TV8'de 2. Sayfa programına katıldı. Günlerdir Acun Ilıcalı'nın kanalı tv8'deki kendisi hakkındaki yapılan iddialara aynı kanalda canlı yayında yanıt verdi. Ancak Erkan Özerman sunucu Müge ve Gülşen ile birbirine girdi.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Erkan Özerman'ın kendisine "Sus bir dakika" demesi üzerine Gülşen Yüksel Salt, "Beni çocuk azarlar gibi azarlayamazsınız, kendinize gelin" diye Özerman'a bağırdı.

"BEN İSTEDİĞİME MASAJ YAP DERİM SİZE NE?"

Erkan Özerman sunucuların Masaj yapın diyor muydunuz sorusu üzerine "Ben istediğime masaj yap derim size ne?"diye bağırdı.

Best Model 2021 yarışmasının finalistleri organizatör Erkan Özerman'ın kendilerine ahlaksız tekliflerde bulunduğu iddiası ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Erkan Özerman iki gündür hakkında yapılan yayına katıldı ve iddialara cevap verdi.

2. Sayfa programına konuk olan Erkan Özerman, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı ve ağıza geleni söyledi. Erkan Özerman, program sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı ile de tartışma yaşadı.

Aynı anda iddiaların sahibi Best Model adayları da görüntülü olarak yayına bağlandı.

Erkan Özerman bunun üzerine "Karşıma çıkardıklarınıza bakın. Utanın biraz ya. Gözümün içine baka baka yalan söylüyorsunuz. Lanet olsun ya. Kör değilsiniz, sağır değilsiniz cin gibi de akıllısınız. Yarışmayı kaybedenler olay yaratıyor. Yarışmayı yapmamam için organize oldular. Ne utanmaz insanlarsınız ya" şeklinde konuştu.

Bu sözler üzerine programın sunucuları Müge ve Gülşen "Bizim utanacak hiçbir şeyimiz yok Allah'a şükür. Bu iddialar yine olsun yine yayın yaparız" dedi.

Erkan Özerman'ın "Bu ülkede kimse rezil olmaz bunlar da bu yüzden böyle iddilarda bulunuyor" demesi üzerine sunucu Müge ve Gülşen "Orası çok doğru bu ülkede kimse rezil olmuyor" diyerek Özerman'a laf vurdu.

"BU ARKADAŞLAR HOMOFOBİK"

Bu sırada Erkan Özerman'ın yanında getirdiği bir başka finalist ise "Erken Bey asla bana mesaj çekmedi. O çok tatlı biri. Bu arkadaşların homofobik olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.