Best Model of Turkey yarışmasının organizatörü Erkan Özerman hakkındaki iddiaları yalanlamak üzere tv8'de Müge ve Gülşen ile 2.sayfa programına konuk oldu! Programda Kıvanç Tatlıtuğ konusu gerginliğe neden oldu..

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Miss Turkey organizatörü Erkan Özerman hakkındaki iddialarda ikinci perde! Bugünde programa iddiaların hedefindeki Erkan Özerman konuk oldu.

TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programında iki gündür Miss Türkiye yarışmasının finalistleri konuk olarak yarışmanın organizatörü Erkan Özerman'ın erkek adaylara masaj tacizinde bulunduğunu iddia etmişti. Bugünde programa hedefteki Erkan Özerman konuk oldu.  

Erkan Özerman programda gergin anlar yaşadı. Programın sunucularına karşı gergin olduğu görülen Erkan Özerman Kıvanç Tatlıtuğ konusu açılınca stüdyoda gerilim yükseldi.

Erkan Özerman programda geçmiş yıllarda ki "Kıvanç Tatlıtuğ'un çırılçıplak fotoğraflarının kasasında olduğu" açıklamalarının hatırlatılması üzerine, programın sunucularından Müge Dağıstanlı'ya "geçmiş yıllarda neden o fotoğrafları istedin o zaman" deyince ortalık karıştı. Stüdyoda sesler yükselince programa ara verildi.

Erkan Özerman program da sunuculara "Utanmazsınız karşıma çıkardığınız insanlara bakın" diyince sunucular "Bizim utanacak hiçbir şeyimiz yok Allah'a şükür. Bu iddialar yine olsun yine yayın yaparız" dedi. Daha sonra ise Gülşen Yüksel Salt, Erkan Özerman'ın "Sus bir dakika" sözünden sonra "Beni böyle çocuk azarlar gibi azarlayamazsınız. Siz bizi tehdit mi ediyorsunuz" diyerek sesini yükseltti.