Best Model organizatörü Erkan Özerman ile ilgili bomba iddialar sonrası Erkan Özerman kimdir merak edildi. Erkan Özerman nereli? Erkan Özerman kiminle evli? Erkan Özerman gay mi?

Best Model yarışmalarını düzenleyen Erkan Özerman hakkında skandal iddialar sonrası Erkan Özerman biyografisi merak edildi.

Best Model of Turkey yarışmasının bu senedeki finalistleri TV8'deki Müge ile Gülşen programına çıkarak Erkan Özerman ile ilgili olarak bomba iddialarda bulundu.

Peki Erkan Özerman kimdiri? Erkan Özerman cinsel yönelimi tercihi ne?  Erkan Özerman evli mi? Erkan Özerman serveti ne kadar? Erkan Özerman kaç yaşında?

Erkan Özerman Kimdir?

Erkan Özerman 4 Kasım 1938 yılında İstanbul'da doğdu. Prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeridir. 

Erkan Özerman Türkiye'de eğlence sektöründe önemli gece kulübü ve diskoteklerin kurucusu olarak bilinir. Galatasaray Lisesi ve Université Paris Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'ndan mezun olmuştur.

Erkan Özerman ilk olarak gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yapmıştır. Daha sonra Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü yapmıştır.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

1976 yılında 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı

1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı

1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı

2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanı