Behzat Ç dizisiyle yakında tekrar izleyicileriyle buluşacak fakat eski defterleri de tekrardan açmaya başladı. "TRT1 ekranında" ilk yayımlanmaya başladığı dönemde büyük beğenileri toplayan dizinin, o zamanki döneminin "siyasi atmosferine" dokunan yanları da akıllarda kalmıştı...

Beğenilen dizi Behzat Ç 2019 yılının farklı konseptiyle  yeniden izleyicileriyle buluştu ancak bu buluşmanın beklendiğini kadarını tatmin eden olmamıştı. "Erdal Beşikçioğlu’nun" da senaryonun konusu için itirazları oldu, bunun için devamını istemediği haberleri de gündemi fazlaca meşgul etmişti. "Blu TV’de" yeniden izleyicileriyle buluştuğu süreç dizinin de "Harun" karakterini canlandıran Fatih Arman’ında yer almamasını izleyiciler konuşmuştu. O zamanki dönemde "Seda Bakan" da hamileliği dolayısıyla dizi ekibinde bulunamamıştı...

Behzat Ç. dizisi için de geçtiğimiz günlerde Erdal Beşikçioğlu kendisi için gelen senaryoyu da beğendiğini ve de dizinin yeniden döneceğini müjdelemiş oldu. Bu haberden sonra milyonlarca hayranını memnun eden, eski kadrosunun oyuncularının da yer alınacağını açıklayan usta oyuncunun, heyecanı daha çok artırmıştı...

İzleyicilerin aklındaki bu soru ise "Fatih Artman’ın" bu seferde hikâyede olup olmayacağı konusuydu elbette. (Bir şehir efsanesine göre, Fatih Artman ve Erdal Beşikçioğlu kavga ettiği için araları iyi değildi). Bu sebeplele de Fatih Artman dizinin devam edecek bölümlerinde yer almayacak. Anlaşılan o ki bu kavga henüz sonuçlanmamış ki, "Fatih Arman’ı" tekrar izleyemeyeceksiniz...

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Behzat Ç. dizisinde tekrar izleyicileriyle buluşması hayranlarını sevindirirken, Fatih Artman’ın yeni dönemde  olmayacağı ise üzecek. "Erdal Beşikçioğlu’ndan Fatih Artman’la" kavga iddialarıysa şu ifadelerle yanıtlamıştı... (Ben ağabeyim, her zaman affediciyim.) Yeter ki! Kardeşler, ağabeylerinin yüzüne bakamayacak kadar bir suç işlememiş olsun.

Behzat Ç. Bu imalı sözlerinin de hala akıllarda duruyor olması. Bir başka deyişle dikkat çeken olaysa "Blu TV’de" projesinin devam etmemesinin üzerine Erdal Beşikçioğlu ve İnanç Konukçu' ya yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Şimdiyse bu güzel ikili tekrardan bir arada sette yine yer alacak olması.

Yeni Bölümleriyle Erdal Beşikçioğlu ve Behzat Ç.

Behzat Ç. dizisi ilk olarak 2010 ve 2013 yıllarında "Star TV'de" yayımlanmıştı... Ekranlardan kaldırılan dizinin 2019 yılında "BluTV' de" yeni sezonuyla tekrar seyircisiyle buluşmuştu. 
Behzat Ç 8. bölümden oluşacak olması dizinin yeniden izlemesini isteyenler için Blu TV’ye abonesi olmak kaydıyla kalacak.

"Türk televizyonlarının" sıra dışı yapımlarının içinde olan ve de fenomene dönen "Behzat Ç" 3. defa seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun Erdal Beşikçioğlu, "Behzat Ç". Dizisinin tekrar aynı kadrosuyla devam edeceğini söyledi...
Behzat Ç ‘’Bizi İkna Etmek Zor Değil’’
Beşikçioğlu'nun magazin muhabirleriyle yaptığı açıklamanın da yeni sezonu müjdelemesi duyuruldu. "Behzat Ç."nin aynı kadrosuyla devam edileceğini belirten ünlü oyuncunun, (Ufak, tefek yeni kadromuzun da olacağını ve bizi ikna etmenin hiç zor olmayacağını belirtti. Yazılı bir metinle beraber içerisinde de göreceğiniz hikâyeyi ve sizi etkilemesi bütün sanatçılarımız için yeterlidir.) diye ifade etti.

Fenomen Dizinin Yeni Bölümleri de Yine Blu TV' De Yayımlanacak 

Yine de devamı geleceğini düşünüyorum. "Ünlü oyuncu" basın mensuplarına son dönemde beraber rol alacağı dizilerle yola çıkıp Behzat Ç. karakteri üzerinize mi yapıştı acaba? sorusuyla, dizinin sektörünü değerlendirdi ve bir tespitte bulundu.
Metin Behzat Ç. "Bilmiyorum ki? Ne kadar güçlü yazılırsa, demek ki iyi bir senaryo olacak, bu kadar güçlü bir senaryonun bu kadar güçlü bir karakterin yaratılabilmesi yine e devamının geleceğini düşünüyorum. Yeni kuşak dizilerin içerisinde ki, karakterlerinin hikâyelerinin peşine takılmaktansa, gelişen olay örgülerinin peşine takılmayı tercih ettiği için sistem kendi içerisin de tuhaf çöküntü yaşıyor.