Dünyada milyonlarca insanı etkileyen covid-19 sanat dünyasını da olumsuz etkiledi. 40 yaşındaki ünlü oyuncu Engin Akyürek’in de testi pozitif çıktı. Yetenekli oyuncunun yer aldığı dizinin çekimleri devam ediyor ancak oyuncunun olmadığı sahneler çekiliyor.

Kaçış dizi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Engin Akyürek’ ten kötü haber geldi. 40 yaşındaki yakışıklı oyuncu Engin Akyürek Kaçış dizisinin Antep çekimleri devam ediyor. Dünya genelinde etkili olan koronavirüs sanat ve eğlence dünyasını da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Engin Akyürek’ in son sağlık durumu hakkında merak edilenler haberimizde…

4_1280x720-54

Engin Akyürek’ten Kötü Haber Geldi!

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ ın oturduğu Kaçış dizisinin Antep çekimleri devam ediyor. Disney Plus için O3 Medya’nın çektiği Kaçış dizisinin başrollerinde yakışıklı oyuncu Engin Akyürek ve güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile ilgi çekmeyi başaran Kaçış dizisinin yayınlanacağı günü izleyiciler dört gözle bekliyor.

Kaçış dizisinin başarılı bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Hikayesi de 40 yaşındaki ünlü oyuncu Engin Akyürek’ a ait olan Kaçış dizisinde öte taraftan Levent Ülgen, Leyla Tanlar, Aziz Çaprut, Onur Bay, Aras Aydın, Adem Yılmaz ve Sezgin Uzunbekiroğlu da gibi oyuncular da kadroda yer aldı. Dizi severler ve Engin Akyürek hayranları Kaçış dizisinin başlayacağı gün için sabırsızlanıyor.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

3_1280x720-69

Engin Akyürek Koronavirüse Yakalandı!

40 yaşındaki ünlü oyuncu Engin Akyürek televizyon dünyasının aranan isimlerinden olmaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncu şimdiye kadar birçok projede yer aldı. Sefirin Kızı, Fatmagül’ ün Suçu Ne ve Kara Para Aşk dizileri ile tanınan oyuncu dijital platform için de yeni dizi çekimlerine devam ediyor.

Yetenekli oyuncu Engin Akyürek’ ten kötü haber geldi. Ünlü oyuncu dijital platformda yayınlanacak olan Kaçış dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Akyürek’ in yaptığı korona virüs test sonucu pozitif çıktı. Başarılı oyuncu Engin Akyürek’ in hastalığı hafif atlattığı iddia edildi.

40 yaşındaki ünlü oyuncu Engin Akyürek’ in rol aldığı Kaçış dizisinin ekibi, Akyürek’ in rol almadığı sahneleri çektiği söylendi. Geçtiğimiz gün yaşanan kar fırtınası sebebi ile mahsur kalan ve sete çıkamayan dizi ekibi öte taraftan da corona virüs ile mücadele vermeye çalışıyor. Ekipte yer alan oyuncu kadrosu ve teknik elemanların sık sık korona virüse yakalanmaları çalışma şartlarını zorlaştırdı.

Kaçış dizisinden gelen son haber ile de dizide Mehmet isimli savaş muhabirini canlandıran Engin Akyürek korona virüse yakalandı. Yetenekli oyuncunun hastalığı hafif atlattığı söylendi. Ekip ünlü oyuncu Engin Akyürek’ in olmadığı sahneleri çekmeye devam ediyor.