Gündeme bomba gibi düşen Kaçış dizisi ile Engin Akyürek başarışını katlamaya devam ediyor.

Kaçış ile birlikte gündemin ilk sırasındaki yerini kimseye kaptırmayan Akyürek, son projesi ile iftihar ediyor. Disney Plus’ın Türkiye’deki ilk yerli projesi olan Kaçış, Engin Akyürek’in kendi senaryosu olması ile de Akyürek için büyük gurur kaynağı oldu. Engin Akyürek kendi kaleme aldığı hikâyede rol almasının da etkisiyle muhteşem bir performans sergilemiş görünüyor. Kendi yazdığı hikâyenin başkahramanı olarak büyük bir performans ortaya koyan Akyürek,  Kaçış’ ın tüm dünyadaki etkileşimi dikkate alındığında başrolde oynamasının ne kadar doğru bir karar olduğunu gösteriyor.

Akıllara Kazınan Muhteşem Sahneler Büyüledi

disney-in-engin-akyurek-basrollu-dizisi-kacis-in-detaylari-geldi147664_0

Akıllara kazınan sahneleriyle Kaçış dizisinin birinci bölümü 14 Haziran’da izleyici ile buluştu. İlk sezonu 8 bölüm süren macera dolu dizinin yeni sezonu izleyiciler tarafından heyecanla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Dünyanın her köşesinden Engin Akyürek hayranları Kaçış dizisinin müptelası olmuş durumda. Akyürek fanları sosyal medyada da hem yeni projeyi hem de Engin Akyürek’i sık sık gündeme getiriyor. Bambaşka kültürlere sahip bu farklı hayranlar aynı zamanda Engin Akyürek’in dizi ile ilgili röportajlarını da oldukça yakından takip ediyor. Engin Akyürek’in dizinin başrolünde yer almasının yanı sıra dizinin kendi hikâyesi olması da dizinin daha fazla merak uyandırmasın neden oluyor.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

61f631fb86b24a1914a4351c

Engin Akyürek yeni projesi ile ilgili pek çok röportaj veriyor. En son Fox TV’de Kamera Arkası programında yayınlanan yeni röportajı çok konuşuluyor. Engin Akyürek Kamera Arkası programında yeni açıklamalarda bulundu.  Engin Akyürek dizideki hikâye Türkiye sınırları dışındaki bir köyde geçtiğini söylüyor. Ünlü oyuncu Kaçış dizisinin hikâyesini 2017 yılında kaleme almış ve yıllar sonra bu dizinin Disney Plus’ın ilk yerli yapımı olacağını düşünmemişti. Engin Akyürek dizisinin Disney Plus’ın ilk yerli projesi olmasının haklı gururunu yaşıyor.

Engin Akyürek dizi çekimlerinin gerçekleştirildiği mekânlara dair bazı önemli bilgiler paylaşmayı da ihmal etmedi.  Sınırın ötesi olarak gösterilen köyün aslında Gaziantep şehrinde olduğunu belirten ünlü oyuncu, çekimlerinde bu ilde yapıldığını paylaştı. Hikâyenin konu olduğu köy içerisinde çok uzun vakit geçirdiklerini anlatan ünlü oyuncu ‘’ Hikâye sınır ötesindeki bir köyde başlıyor ve biz o köyde çok uzun zaman geçirdik. Bu köyün bir hikâyesi de var. O köyde 4 ay süresince yaşananlar var. Ben engin olarak tıpkı dizide karakterine büründüğüm Mehmet gibi o yolculuğu birlikte yaşadım. O yolculuk sırasında biz değiştik. O köyde yaşananlar bize yeni şeyler kattı. Eve dönüş sonrasında artık eski Engin’den daha farklı bir yerden hayata bakmaya başladım. Mehmet ile beraber bende hikaye değiştikçe hikayesinin gücüyle bir değişim yaşadım’’ şeklinde duygularını ifade etti.

Engin Akyürek İçin Tecrübe Oldu

diger-resim-5cc3aa1a-0ef6-4db0-ac3c-bda261049a0e

Engin Akyürek yeni projesinin sadece başkahramanı olmakla kalmadı aynı zamanda bu senaryo dijital bir diziye dönüşerek de Akyürek için güzel bir tecrübe oldu. Engin Akyürek tüm içtenliği ile ve oldukça büyük bir özgüven ile bu hikâyenin kendisine kattıklarını ve kendisinin ne kadar değiştirdiğini de ifade etti. Kaçış dizisinden sonra Engin olarak hayata bakış tarzının farklılaştığını bu dizinin ona pek çok olumlu nitelik kazandırdığını ifade eden ünlü oyuncu, hayranlarının da bu senaryoyu kendisi gibi izlemelerini ve farklı kazanımlar elde etmek için bir şans olarak değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti. Yeni projesi Kaçış ile çok konuşulan Engin Akyürek’in yeni sezonda nasıl bir hikâye ile izleyici ile buluşacağı ise merak konusu.