Engin Akyürek'in Disney için çektiği Kaçış dizisinin kadrosuna Son Yaz'dan Onur Bay dahil edildi!

Türikye'ye gelmesi beklenen Disney Plus'ta yayınlanacak ilk Türk dizisi olan Kaçış bilindiği üzere geniş bir hayran kitlesine sahip Engin Akyürek senaryosu ile geliyor.

Engin Akyürek bilindiği üzere en son Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun isimli filmde başrolü genç oyuncu Tolga Sarıtaş ile paylaşmıştı.

17 Yılda sadece 7 dizide rol alarak yaptığı işlerde ve seçimlerinde titizliğini gösteren 2004 yılının Türkiye’nin yıldızlarında birinci olarak seçilen Engin Akyürek’ten yeni bir başarılı projenin daha geliyor.

Toplamda 8 bölümden oluşacağı öğrenilen dizinin aynı zamanda Engin Akyürek tarafından kaleme alınmış olması büyük heyecan uyandırırken dizideki partnerinin İrem Helvacıoğlu'nun olacağı açıklanmıştı.  Mehmet karakterine hayat verecek olan Engin Akyürek dizide bir gazeteciyi canlandıracak.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Güneydoğu Anadolu ve Gaziantep bölgesinde geçeceği bildirilen diziye bir isim daha dahil oldu. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer alacağı diziye son olarak Son Yaz dizisinde yer alan Onur Bay dahil oldu.