Elkızı Dizisine ve Fox TV'ye Büyük Tepki! Son Yaz Hayranları İsyan Etti! Elkızı dizisindeki şiddet sahneleri pes artık dedirtti! Kadına şiddet yetmeyince hayvana şiddet de eklemişler!

Fox Tv'nin yeni dizisi Elkızı'na tepki! Dizideki sahneler yeter artık dedirtti!

Fox TV'de dün ilk bölümü ekrana gelen Elkızı dizisine büyük tepki! Özellikle Son Yaz hayranları diziye büyük tepki gösterdi! Peki El Kızı reytinglerde kaçıncı oldu? 

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

GERÇEK HAYAT DİYE KORUMAYA ALDILAR!

Dizilerdeki aldatma, aşk sahnelerine ceza verenler ağzına geleni söyleyenler prime time'de bu ülkede zaten önemsenmeyen hayvana işkenceler için dilleri olmayan haklarını arayamayan hayvanlara yapılan nefret için hayvana öldürme sahnesine gerçek hayat ne var bunda insanlarda öldürülüyor diye korumaya aldılar. Peki o zaman her akşam prime timeda bebeklerin çocukların tecavüze tacize uğramalarını, çocukların işkence ile öldürülmelerinde  de çekelim her kanalda normal şeyler bunlar insanlar da öldürülüyor tecavüze uğruyor normal diye..

Fox Tv'de dün yeni dizi Elkızı ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizi reytinglerde iyi reyingler alsa da tepki topladı. 

Başrollerinde Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı kadrosunda Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi oyuncuların yer aldığı Elkızı dizisi dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi.

Fox'un yeni dizisi Elkızı artık Cumartesi akşamları seyirci ile buluşacak. İlk bölümü ile ekrana gelen dizisi ilk bölümlere göre reytinglerde iyi bir olan elde etse de ancak dizi haklı tepkiler gördü.

Elkızı dizisindeki şiddet ve acıtasyon sahneleri pes artık dedirtti! Daha ilk bölümünde bolca şiddet sahnesine yer veren dizi artık normalleşen kadına şiddet yetmeyince bu sefer de hayavan şiddet sahneleri de ekledi. Elkızı dizisi tam anlamıyla Türk halkını seveceği her şeyi birleştirmiş. Dizide acıtasyonu köklesin diye Ahmet Kaya şarkılarına dahi yer verilmiş. Teması kadına şiddet olan bolca kadına şiddet sahnesinin yer aldığı dizi artık kadına şiddetin normalleşmesi üzerine ülkemizin bir diğer kanayan yaarası hayvana şiddet sahnesi de eklemiş.

"ASIL KLİŞE SİZSİNİZ! KADINA ŞİDDET EZİK KADIN O KADAR KLİŞE OLUNCA ŞİMDİDE HAYAVAN ŞİDDET!"

Son Yaz dizisinin reytinglerde düşük seyredip final yapması üzerine yayınlana Elkızı dizisinin yayınlanmasına ve ilgi görmesine Son Yaz hayranları haklı tepkisini gösterdi. Son Yaz hayranları "Allahaşkına bir bitirilen Son Yaz'a bakın. Bizim dizimizde kadına şiddet yoktu şiddet gören kadına uzatılan yardım eli vardı. Yanına gelen hayvana silah sıkan adam yoktu yanına gelen hayvanın başını okşayan Akgün vardı" diye yazdı.

Sosyal medyad abir kullanıcı "Aptal klişe yaz dizileri yerine harika. Bunlar hayatın gerçekleri" diye yazınca bir başka kullanıcı "Klişe tam siz oluyorsunuz asıl. Kadına şiddet, dayak yiyen kadın, ezik kadın klişesinden daha klişe bir şey mi var? Şimdi bir de hayavan şiddet özendirme tabi kadına şiddet o kadar klişe oldu ki böyle diziler çeke çeke normallaştirerek" diye cevap verdi.

İşte o tepkiler;

248171980_3028420397413674_5401218727668931539_n247619465_554185835813734_397765630130108144_n (1)247692597_347068123838162_3990986127587505455_n