Netflix'in popüler dizisi Elite 6. sezon onayını da aldı! Düşe geçen Elite dizisinin yeni sezonunda yeni heyecanların yaşanacağı öğrenildi.

Netflix'in popüler yapımlarından Elite 6. sezon onayınıda almış bulunuyor! 

4 sezondan oluşan İspanyol dizisi Elite 6. sezon onayını da alarak hayranlarını sevindirdi. Son sezonları beğenilmeyen Elite dizisinin 6. sezonda izleyicileri şaşırtacağı gelişmelerin yaşanacağı öğrenildi.

İspanya'da prestijli bir okulunda geçen hikaye Carlos Montero ve Darío Madrona tarafından yazıldı. Bir gençlik gizem draması olan Elite dizisi yayınlanır yayınlanmaz büyük bir ilgi görmüştü.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Elite dizisi gördüğü ilginin ardından 6. sezon onayınıda almayı başardı. Sosyal medyada haberin yayınlanmasının ardından kimi hayranlar sevinirken kimileri ise eski tadının kalmadığını söyledi.

ELİTE DİZİSİ KONUSU

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Elite dizisinin konusu ise şu şekilde;

İspanya'da bulunan ve ülkenin en seçkin okulu olan Las Enchinas okuluna sadece zengin ve prestijli ailelerin çocukları girebiliyorken 3 burslu çocuk geliyor. Okula gelen bu 3 burslu çocuğun ardından okulda sıra dışı cinayetler işleniyor. Bu ölümlerin şüphelisi olarak bu zengin olmayan öğrenciler görülüyor. Ancak olaylar giderek ilginç bir hal alıyor.