İstanbul'da çıkan fırtına nedeniyle 4 kişi hayatını kaybetti! Ünlü isim Elçin Sangu moto kuryelerin çığlığını duyarak sipariş vermeyin diye isyan etti! Sangu'nun bu çağrısı sonrası sosyal medyada ikiye bölündü

İstanbul'da çıkan fırtına hayatı felç etti. 4 kişi hayatını kaybederken 19 kişi yaralandı.

Marmarada meydana gelen fırtınada çatılar havada uçtu, saat kulesi devrildi, bir kafe yerle bir oldu. Can kayıplarının ve yeralanmalarınıın da olduğu fırtınanın şiddeti devam ediyor. 

2 metrobüsün motorluları arasına alarak güvenli şekilde gitmelerini sağlamaları sosyal medyad viral oldu ve duygusal anlar yaşattı.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Şiddetli fırtınada motokuryeler de "Zorunlu olmadıkça sipariş vermeyin" diyerek seslerini duyurmaya çalıştı. Ünlü oyuncu Elçin Sangu'da bu çağrıyı kendi sayfasında duyurdu.

Son olarak Yalancılar ve Mumlar dizisinde yer alan Elçin Sangu Twitter hesabından "Ne olur bugün de dışardan sipariş vermesek? Moto kuryeleri gördükçe kalp krizi geçiriyoruz!" diyerk sipariş verenleri uyardı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Motokuryelerin çağrısı sonrasında sosyal medyada iki farklı görüş yer aldı. Kimileri bu çağrıyı doğru bulurken bazılarıda "Oldu kar yağdı, yağmur yağdı, sıcak oldu.. E sen nasıl maaş alacaksın o zaman?" diyerek tepki toplasada bazı kullanıcılarda "Bu iş veren ve devlet düzenlemesidir. İnsanlar sipariş verebilir bilemeyedebilir. Bunu engelleyecek olan zorunlu hava koşulları diyecek devlet ve iş verenlerdir" diyerek tepki gösterdi.