Elbet Bir Gün dizisinde ekranlara gelen Eylül Lize Kandemir ve Helin Kandemir'in soyadı benzerliği merak uyandırdı. İki gen oyuncu gerçekte kardeş mi? Eylül Lize Kandemir ve Helin Kandemir ikiz mi?

Elbet Bir Gün dizisinde ekranlara gelen Eylül Lize Kandemir ve Helin Kandemir kardeş mi? Eylül Lize Kandemir ve Helin Kandemir ikiz mi?

Fox Tv'nin yeni dizisinde yer alan genç oyuncular Eylül Lize Kandemir ve Helin Kandemir merak uyandırdı. İki ismin soy isimleri ve benzerlikleri merak edildi.

Helin Kandemir'in Mevsim Baykan ve Eylül Lize Kandemir'in Janset Ekin karakterini hayat verdiği Elbet Bir Gün dizisi Fox Tv'De seyirci ile buluşmaya başlıyorken dizinin genç oyuncuları merak edildi.

Son olarak Kağıt Ev dizisinde oynayan Helin Kandemir dizide Mevsim son olarak Zemheri dizisinde yer alan Eylül Lize Kandemir'in yer aldığı Elbet Bir Gün dizisi ilginç hikayesi ile merak uyandırdı.

Peki Eylül Lize Kandemir ve Helin Kandemir kimdir?

Kağıt Ev dizisinde canlandırdığı Fırtına karakterine hayat veren Helin Kandemir 2 Haziran 2004 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1.55 boyunda 41 ve kilodur. Bugüne kadar Bitmeyen Hikaye, Ötesiz İnsanlar, İsimsizler, Hakan Muhafız , Bir Litre Gözyaşı, Doğduğun Ev Kaderindir, Kağıt Ev gibi dizilerde rol almıştır. 

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Eylül Lize Kandemir ise 2001 Aralık tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Erbulak Evi Kamera Önü Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Show Tv ekranlarında yayınlanan Zemheri isimli dizide yapmıştır. 1.75 boyunda 56 kilodur.