FOX TV’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün seyirci karşısına çıkmak için gün saymaya devam ediyor. Peki, Elbet Bir Gün dizisi ne zaman ekrana gelecek? Elbet Bir Gün dizisinin yayın günü belirlendi mi? İşte detaylar…

FOX TV’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün seyirci karşısına çıkmak için gün saymaya devam ediyor. Peki, Elbet Bir Gün dizisi ne zaman ekrana gelecek? Elbet Bir Gün dizisinin yayın günü belirlendi mi? İşte detaylar…


Sezonun yeni dizileri arasında yer alan Elbet Bir Gün için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Fox TV ekranında yayınlanacak olan dizinin ne zaman ekrana geleceği sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Fox TV sezon başından itibaren üç dizisinin erken final yapmasına karar vermişti. Bu nedenle Elbet Bir Gün dizisinin akıbeti ile ilgili dedikodular artmaya başladı. Başrollerinde Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu’nun yer aldığı dizinin çekimleri yaz aylarında başlamıştı. Mucize Doktor dizisindeki başarılı performansı ile geniş kitlelere ulaşan Sinem Ünsal, ilk kez başrol deneyimi yaşayacak. Gerilim ve dramı bir arada sunacak olan dizinin yayın günü belirlendi. Elbet Bir Gün dizisi 7 Kasım Pazar akşamından itibaren ekran yolculuğuna başlayacak.

elbet-bir-gun-afis-1

Yargı ve Teşkilat dizilerine yeni rakip

Pazar akşamları ekrana gelen Yargı ve Teşkilat dizileri arasındaki rekabet ise can yakıyor. Reyting mücadelesinde zirveye yerleşmeyi başaran Yargı, rakiplerini bir bir geride bırakmayı başardı. Teşkilat dizisi ise kemik seyirci kitlesini korumayı başardı. Sezon başında büyük umutlarla yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisi ise kısa sürede final kararı almıştı. Hemen akabinde Yalancılar ve Mumları dizisi seyirciyle buluştu. Zengin oyuncu kadrosu ve farklı konusuyla dikkat çeken dizi, düşük reyting oranları nedeniyle beklentileri karşılamadı. Elbet Bir Gün dizisinin de benzer bir akıbeti paylaşma riski bulunuyor. Sinem Ünsal’ın hayranları sosyal medya üzerinden dizinin farklı bir günde yayınlanması için kampanya başlattı. Lakin, tanıtım bölümlerinde 7 Kasım Pazar tarihinin değiştirilmediği görüldü. 

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Elbet Bir Gün dizisinin konusu

İki kız kardeşin acı yüklü dramına şahit olacağımız Elbet Bir Gün dizisinde aile bağları ve nefret temaları işlenecek. Nesime ve Feride, ailelerinin ölümünün ardından yepyeni bir hayat kurmuştur. Geçmişin acılarından kaçmak için birbirleriyle hiç görüşmemeyi tercih ederler. Lakin, gazeteci Murat Güven’in programında 15 yıl önce yaşanan acı olayın yeniden ele alınması sırların açığa çıkmasını sağlayacaktır. Nesime ve Feride yeniden bir araya gelir. Ailelerinin katilini bulmak için birlikte hareket etmeye başlayan kız kardeşler, hayatı sorgulamaktadır.