Fox Tv'nin yeni dizisi Elebet Bir Gün Gizem’i gerçekte kimdir? Elbet Birgün Gizem kaç yaşında? Sinem Ünsal daha önce hangi prjelerde hangi dizilerde rol aldı? Sinem Ünsal ne mezunu?

Fox TV'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün’ün bu akşam ekranlara gelecek ilk bölümü heyecan ile bekleniyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu ile uzun süredir gündemde olan dizi bu akşam ekranlara idaalı bir giriş yapmayı planlıyor.


Elbet Bir Gün dizi ekibi açıklandığı ilk günden beri en çok dikkat çeken ve konuşulan isim Sinem Ünsal olmuştu. Fox Tv’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün’de Gizem Kılıçlı karakterini canlandıracağı bilinen Sinem Ünsal internette fazlası ile araştırılmaya başlandı.


Peki Elbet Bir Gün Karakterinde Gizem Karakterine can verecek olan Sinem Ünsal gerçekte kim? Ne mezunu? Sinem Ünsal evli mi? Sinem Ünsal geçmişte hangi dizilerde hangi filmlerde rol aldı?

elbet-bir-gun-gizem-karakteri-kimdir-sinem-unsal-kimdir-kac-yasinda
SİNEM ÜNSAL KİMDİR?
Son dönemlerde akıllara Kızım Dizisindeki Sevgi karakteri ve Mucize Doktor dizisindeki “Nazlı karakteri ile kazınan güzel Oyuncu Sinem Ünsal, 1993 İzmir doğumlu genç bir yetenek. Baba tarafından Azerbaycan Anne tarafından ise Çerkez kökenli güzel oyuncu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat mezunu aslında.


Sosyal medyayı aktif kullanan simalardan olan Sinem Ünsal’ı kendisini net ve dobra olarak tanımlayanlardan. Yer aldığı yeni proje olan Elbet Bir Gün dizisi ile çok titiz bir kadro ve disiplinli bir yapım olacağını da yine net bir şekilde dile getiriyor. Elbet Bir Gün dizisi ile ilgili heyecan duyduğu ve rol almaktan gururlandığı noktayı ise güçlü kadın figürlerinin işleniyor olması olarak dile getiriyor.


Kıvanç Kılınç ile uzun süreli ve güzel giden bir beraberliği olduğunu her fırsatta dile getiren reklamların ve dizilerin sevilen yüzü Sinem Ünsal güçlü ve başarılı bir oyuncu olarak aşağıdaki dizi ve filmlerde daha önce rol almıştır. Ayrıca 2020 yılında Yılın En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.


2016               Arkadaşlar İyidir
2017               Çoban Yıldızı
2018/2018    Siyah Beyaz Aşk
2018/2019    Kızım
2019/2021    Mucize Doktor

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


ELBET BİR GÜN GİZEM KİMDİR?
Çocukluğundaki felaketleri arkasında bırakarak İstanbul’da yeni bir yaşama başlamış, mesleğinde çok başarılı bir avukat olan Gizem’in mutlu bir evliliği vardır. Bir çocuk olarak meydan okuyarak kurduğu hayatında geride bıraktığı sırlarının açığa çıkması en büyük korkusu Gizem’in. Çünkü geçmişte Gizem değil bir Feride vardır.