Fox Tv'de reytinglerde ilk 10'a dahi girmeyen Elbet Bir Gün final yapıyor! Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal'ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi Elbet Bir Gün final tarihi açıklandı! Elbet Bir Gün neden final yapıyor? Elbet Bir Gün final mi yapıyor?

Fox Tv'de yeni dizi kıyımı devam ediyor. Elbet Bir Gün final tarihi açıklandı! Elbet Bir Gün dizisi final bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor!

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Başrollerinde Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk, Muhammet Uzuner, Ömer Genç, Zeynep Kaçar, Helin Kandemir'in yer aldığı Elbet Bir Gün dizisinden beklenen final haberi geldi!

Pazar akşamları ekrana gelen Elbet Bir Gün dizisi beklendildiği üzere final haberini duyurdu. Pazar günleri TRT'de Teşkilat Kanal D'de Yargı dizilerine rakip olamayacağı açıkça belli olan Elbet Bir Gün dizisi final yapıyor.

Daha ekranlara gelmeden set ekibinden bir kişinin mahallenin köpeğine çarpıp inip sadece arabanın tamponuna bakması ardından da set amirinin ve Most production adlı yapım şirketinin bu kişiyi korur gibi açıklaması ise tepkileri çeken Elbet Bir Gün dizisi final yapıyor.

FİNAL TARİHİ VERİLDİ

Pazar akşamları ilk 10'a dahi giremeyen Elbet Bir Gün dizisi 6. bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Elbet Bir Gün dizisi ilk 10'a girememesine rağmen Yalancılar ve Mumları'ndan daha çok şans verilerek 6. bölümde final yapacak. 

Dizide bir gecekonduda yaşan Gizem ve Nesime adındaki iki kız kardeşin yaşadığı 5 cesetli bir trajedi sonrası yıllar sonra yeniden karşılaşması ile başlayan olaylar anlatılıyordu.