Ekranlarda deprem başladı! Yaz sezonu bitti yeni diziler, eski diziler final kaosuna girdi. Daha şimdiden 4 dizinin bileti kesildi!

Yaz sezonun bitip kış yeni sezonunun başlamasıyla ekranlrada final depremi başladı. Ardı ardına kanallardan final haberleri geldi. 

Sezon arasına giren reyting rekortmeni diziler geri döndü. Yeni başlayan dram dizileri de derken ekranlarda yaz dizilerinden eski dizilere final depremi başladış. Zirvede yer alan diziler bir anda kendilerini son sıralarda buldu. 

İlk final haberleri 3 yaz dizisnden birden geldi.

1886

Star Tv'de Kazara Aşk dizisi kendi halinde iyi gitsede sezonun başlamasıylan ekranlara veda zamanı geldi. Yaz sezonunda Star Tv'de izleyiciye alternatif olan Kazara Aşk dizisi ekranlara veda ediyor.

Ve gelen diğer finla haberleri fanları epey kızdıracak. Sosyal medyada oldukça güçlü olan 2 yaz dizisi Kanal D'de Bahty Oyunu Star Tv'de Ada Masalı reytinglerde ilk 10'da dahi yer alamayınca işler karıştı..

863d6d8c-0dd6-4f83-94a8-607629e47110

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz partnerliğindeki Baht Oyunu reytinglerdeki yerini son sıralara aniden düşürdü. Sezonun başlamasıyla birlikte rakip dizisi Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan partnerliğindeki Ada Masalı'da reyting sıralamasında ciddi bir düşüş yaşadı. İki dizinin de Ekim ayında ekranlara veda edeceği öğrenildi.

baht-oyunu-nun-ilk-tanitimi-yayinlandi-14114729_osd

Bir başka veda haberi de Show Tv'de yeni başlayan ancak beklenildiği gibi çıkmayan İçimizden Biri oldu. Yabancı Damat rüzgarı beklerken iyi oyuncularla ortaya hayal kırıklığı bir iş çıktı. Dizinin önümüdeki haftalarda ekranlara vead edeceği kulislerde konuşuluyor.

613f6f6f86b2450ab0f5ff55

FOX TV'DE VEDA ZAMANI

Merakla beklenen bir veda haberi de Fox Tv'den. Yeni sezon için daha şimdiden 8 dizi olan Fox Tv'de haftanın 7 günü de dolu. Kanal dizilerinden en az reyting alanına veda yapacak. Peki bu hangi dizi olacak.

Yeni başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilk bölümde fena bir oran elde etmedi ancak sezonun başlamasıyla karşısına güçlü rakipler çıkacak ve reytingler dahada aşağıya inebilir. 

Son-Yaz-haber-resim-de596c01-c881-4ea1-b9d8-80eba4ce9a89

Kanalın bir diğer toğun ağzında olan dizisi de Son Yaz. Her ne kadar sosyal medyada büyük bir kitlesi olsada dizinin reytingleri hiç iç açıcı değil.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Kanal da ayrıca şu an fena gitmeyen Uzak Şehrin Masalı'nın da durumu belirsiz. Yeni başlayacak olan El Kızı ve Kanunsuz Topraklar dizisinin reytingine göre kanal bir dizinin üzerini çizecek ve Elbet Bir Gün dizisini yayına sokacak. Fox Tv'de şu an reytinglerde zirvede olan Aşk Mantık İntikam ve Yasak Elma dizisileri en risksiz diziler olarak görülüyor. 

Tabi kanal yeni başlayacak diğer dizilerinin de durumuna göre karar verecek