Blu TV’nin sevilen dizisi Bozkır yeni sezon bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Polisiye türündeki Bozkır dizisinin başrolünde Ekin Koç yer alıyordu. Ekin Koç’un yerine Furkan Andıç geldi. Peki, Ekin Koç neden Bozkır kadrosunda katılmadı? İşte detaylar…

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Dijital medya platformu Blu TV yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Behzat Ç., Saygı, Alef gibi dizilerin yakaladığı başarıdan sonra rotasını polisiye gerilim türüne çeviren Blu TV, Bozkır 2. sezonu için onay verdi. İlk sezonu 2018 yılında yayınlanan Bozkır dizisi farklı konusu ile beğeni kazanmayı başarmıştı. Blu TV’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bozkır’ın başrollerinde Ekin Koç ve Yiğit Özşener yer alıyor. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Altan Erkekli ve Merve Çağıran oldu. Levent Cantek tarafından senaryosu kaleme alınan Bozkır dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyordu. 2022 Şubat ayında senaryo çalışmaları sona ermesine rağmen; çekimlerin bir türlü başlamamasının sebebi belli oldu.

73056

Başrol oyuncusu Ekin Koç’un Bozkır dizisinde yer almak istememesi nedeni ile cast değişimine gidildi. Ekin Koç’un yerine Furkan Andıç ile anlaşıldı. Bozkırda geçen bir polisiye olayın anlatıldığı yeni sezon için çekimler başladı. ARC Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Bozkır dizisinin oyuncu kadrosu neredeyse tamamen değişti. Furkan Andıç ile birlikte Beril Pozam, Cemal Toktaş, Bülent Düzgünoğlu ve Gizem Karaca kadroya dahil oldu. Başrol oyuncusu Yiğit Özşener ise komiser Seyfi karakterini canlandırmaya devam edecek. 

furkan_andic_kimdir_ve_nerelidir_furkan_andic_dizileri_1661929166_2141

Bozkır dizisinin konusu nedir?

Bozkır dizisinin konusu polisiye türüne özgü şekilde hazırlanmıştır. Başkomiser Seyfi yalnız ve hüzünlü bir adamdır. Mesleğine büyük bir tutku ile bağlı olan Seyfi, ne olursa olsun olayların peşini bırakmaz. Ekin Koç tarafından canlandırılan karakter ise yeni polis memuru olmuş Nuri Pamirdir. Nuri, heyecanlı olduğu kadar deli dolu bir yapıya sahiptir. Seyfi’ye büyük bir güven duyan Nuri, onun peşinden ayrılmaz. Bozkır yeni sezonunda ise Nuri’nin başka bir şehre tayin olduğu görülecek. Nuri’nin yerine ise Furkan Andıç’ın canlandıracağı yeni çaylak polis geçecek. Bozkır dizisinin Aralık ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.