Ünlü şarkısı Edis Görgülü son zamanlarda sahne kıyafetleri ile magazin gündemine gelen meslektaşlarına destek verdi. Ünlü şarkıcının söyledikleri dikkat çekici oldu. İşte Edis’ in açıklamaları…

Ünlü popçu Edis Görgülü, yabancı albümü için bir süreliğine Amerika’ ya gidiyor. Ünlü sanatçı son zamanlarda ünlü müzisyen İzzet Yıldızhan’ ın şarkıcıların sahneye “kilotla sahneye çıkmasınlar” sözlerine karşı eleştiriye maruz kalan meslektaşlarına destek oldu. Ünlü sanatçı Edis Görgülü bu konuda benim “durduğum yer belli zaten” diyerek açıklamalarda bulundu.

1_1280x720-50

Edis’in Sahne Kıyafetleriyle İlgili Bomba Açıklaması!

Son zamanlarda ünlü sanatçıların sahne kıyafetleri ile ilgi birçok şey magazin gündeminde yer aldı. 58 yaşındaki ünlü müzisyen İzzet Yıldızhan’ ın sahne kıyafetler ile ilgili olarak söylediği sözler her ne kadar sanat camiasını ikiye bölmüş olsa da daha çok insanlar tarafından eleştirildi. Yıldızhan, sanatçıların “sahneye kilotla çıkmasınlar” sözlerinden sonra birçok farklı görüş ortaya atıldı.

Ünlü müzisyen İzzet Yıldızhan sanatçıların sahne kostümleri ile alakalı olarak kullandığı sözlerden dolayı büyük tepki topladı. Hatta Yıldızhan, medyada kendisine yönelik olarak linç kampanyasının yürütüldüğünü ifade ederek RTÜK’ ü göreve çağırmıştı. İzzet Yıldızhan’ ın bu çağrısına da tepkiler gecikmedi. Ünlü gazeteciler Cengiz Semercioğlu ve Ertığrul Özkök’ ten de bu çağrıya tepki gösterdi.

5_1280x720-27

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Edis Ne Söyledi? Kimler Neler Söyledi?

58 yaşındaki ünlü müzisyen İzzet Yıldızhan’ ın "Burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla, mayoyla çıkmasınlar bir zahmet..." sözlerine karşılık olarak Defne Samyeli de tepki gösteren isimler arasında yer aldı.

Köşe yazarı, oyuncu, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, "Ben insanların sahnede, sokakta, günlük hayatlarında ya da herhangi bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne istiyorsa onu giyer." şeklinde açıklama yaparak İzzet Yıldızhan’ a tepkisini gösterdi.

İzzet Yıldızhan’ ın sözlerine karşı tepki gösteren bir diğer oyuncu ise Gonca Vuslateri oldu. 35 yaşındaki ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile "Çok korkuyorum sahnede ne giyeceğimize İzzet Yıldızhan karar verecek diye..” şeklinde tepki göstermişti.

Geçtiğimiz günlerde "Kızlarımın eş seçme şansı yok, flörte karşıyım" sözleri ile magazin gündeminde yer alan İzzet Yıldızhan bu sefer de sanatçıların sahne kostümleri ile alakalı olarak tepki toplamıştı. Ünlü türkücü, sanatçıların konserlerinde giydikleri iddialı kıyafetler ile alakalı yaptığı açıklamalara tepki yağarken, konu ile ilgili ünlü sanatçı Edis’ in söyledikleri de dikkat çekti.

Şapkası ve şalı ile her ne kadar kamufle olmuş olsa da objektiflere yakalanan Edis, nişantaşında bir kliniğe girerken açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkısı Edis, “Hasta değilim, kontrol için geldim. Fizyoterapistime gidiyorum, çok iyiyim. Sahne yok, bir iki ay kadar yokum zaten. Amerika’ya gidiyorum, bir süre olmayacağım” dedi.

Ünlü sanatçı, hem İngilizce hem de Türkçe albümü aynı anda yapacağını söyledi. Edis sözlerine “Yabancı albüm için gidiyorum, tabii özleyeceğim sizi. İngilizce albüm olacak ama net anlatamam. Oraya gidince daha netleşecek, gidip geleceğim böyle” şeklinde devam etti. Ayrıca ünlü popçu Edis, “"Güzel şarkılar var, Türkçe albümü de orada bitireceğim. Her albümü yapmak zor, ekstra çalışıyorsun. Hem burada kariyer yönetip, hem orada da kariyer yapmaya çalışmak kolay değil" ifadelerini de kulandı.

Son zamanlarda kadın sanatçıların sahne kıyafetlerine yönelik eleştirilere karşı ünlü popçu Edis Görgülü, "Benim durduğum yer belli zaten. Toplumsal cinsiyet eşitliği ve cinsiyet rolleri konusunda bunun için sözcülük de yapıyorum BM’de. Merak edenler bu konuyla alakalı sosyal medyama bakabilirler. Bu konu benim işim değil, gündemim değil. Bu tartışmalar sanatı kısıtlamaz” şeklinde açıklama yaptı.