Ünlü şarkıcı Edis'in son konserindeki kalçası oldukça dikkat çekti. Şarkıcı Edis'in kalçasına estetik operasyon mu yaptırdığı merak edildi. Öte yandan Edis'in konserde kalçasına kalça büyütücü takıp takmadığı merak edildi. Edis kalça estetiği mi yaptırdı? Edis konserinde sahte kalça büyütücü mü taktı?

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Ünlü şarkıcı Edis'in son konserindeki görüntüler gündem olmayı başardı. Edis'in kalçasındaki değişim izleyenlerin gözlerinden kaçmadı. Sosyal medyada Edis'in kalçasındaki değişim konuşuluyor. Edis'in konserindekim kostümünün içinde kalçasının öncekinden farklı olması sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Şarkıcı Edis'in kalçasına estetik operasyon yaptırıp yaptırmadığı merak edildi.

Edis'in konserindeki görüntüleri görenler Edis'in kalçasının bu kadar belirgin olmasına şaşırdı. Daha önceleri de dansları ve enerjik tavırları ile gündeme gelen Edis'in bu defa gündeme geldiği konu ise kalçası oldu. Başarılı popçu Edis'in kalçasına estetik müdahale yaptırdığı iddia edildi. Görenlerin bir kısmı Edis kalça estetiği mi yaptırdı derken diğer bir grup ise Edis'in konserde sahte kalça diğer adıyla kalça büyütücü taktığını iddia etti. Peki, şarkıcı Edis kalça estetiği mi yaptırdı? Edis kalça operasyonu mu oldu? Edis sahte kalça büyütücü mü takıyor?

kako-tsJUMRHwlfxHPYiv

Edis Kalçasına Estetik Mi Yaptırdı?

Ünlü şarkıcı Edis’in son konserindeki görüntüler izleyenlerin akıllarını karıştırdı. Başarılı şarkıcı Edis’in kalçasının büyüklüğü ve şekli sosyal medyada gündem oldu. Kıvrak dansları ve sempatik tavırları ile tanınan Edis’in kalçasının estetik olup olmadığı merak edildi. Edis’in kalçası estetik mi değil mi diye merak edilirken bir diğer grup ise farklı bir ihtimal düşündü. Edis’in sahte kalça yani diğer bir adıyla popo kaldırıcı, popo dikleştirici mi kullandığı merak edildi. Edis’in kalçasının sırrı araştırma konusu olmaya yetti.

kako-zJ4TBxPEbwM1epqG

Edis Konserinde Sahte Kalça Büyütücü Mü Taktı?

Türk şarkıcı ve şarkı yazarı Edis Görgülü'nün kalça estetiği yaptırıp yaptırmadığı gündem oldu. Edis'in konserinde çekilen görüntüleri Edis'in kalça operasyonu olup olmadığını merak ettirdi. Edis'in dansları ve kostümü Edis'in kalçalarını ele verdi. Başarılı popçu Edis'in kalça estetiği mi yoksa sahte kalça mı taktığı ise sosyal medyada tartışma konusu olmayı başardı.

30 yaşındaki başarılı ve sevilen popçu Edis, sempatik tavırları ve başarılı şarkıları ile sık sık gündem olmayı başarıyor. Neşeli tavırlarının yanı sıra sahnede dansçılarıyla yaptığı danslar, konserlerinde giydiği kostümler sık sık gündem oluyor. Edis bu defa son konserinde sahnede giydiği kostümü ve kalçasıyla gündem olmayı başardı. Şarkıcı Edis'in kalçasına estetik müdahale yaptırdığı söylendi.

Edis'ten henüz bir açıklama gelmese de Edis'in kalça estetiği yaptırmadığı, kostümünün içine sahte kalça büyütücü taktığı söylendi. Pek çok ünlü ismin de kullandığı bu taktiği Edis'in de kullandığı söyleniyor. Edis'in daha iyi görünmek için konserinde kostümünün içine sahte kalça taktığı söylendi. Edis'ten konuya ilişkin net bir açıklama henüz gelmedi.